«Όλο και καλύτεροι στην συνέχεια»

Ένα από τα καλύτερα εφετινά του παιχνίδια πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Κύμη και ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της νίκης, ήταν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο αρχηγός του Δικεφάλου: 

Βαγγέλη, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, απέναντι στην Κυμη, είχατε διάρκεια στην απόδοση σας. Θεωρείς ότι σας ταίριαξε ως αντίπαλος ή οφείλεται στη συγκέντρωση σας;

«Θεωρώ, ότι όσο περνάει ο καιρός, η ομάδα θα παίζει καλύτερα. Πιστεύω αυτό ήταν το πρώτο μας δείγμα. Δείξαμε ότι μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια αλλά σίγουρα και η συγκέντρωση παίζει σημαντικό ρόλο. Εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος, δεν μπορείς να έχεις καλή απόδοση».

Γνωρίζοντας τις δυνατότητες της ομάδας σου, τι ποσοστό κρίνεις πως έχετε δείξει μέχρι τώρα;

«Έχουμε πολλά σημάδια βελτίωσης ακόμη και καθημερινά δουλεύουμε πολύ σκληρά. Στην πορεία θα βρούμε και το ταβάνι μας».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ. Σε ποιους τομείς θεωρείς πως πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα για να πάρετε τη νίκη;

«Ακόμη δεν έχουμε δει σε κάποιο βίντεο τη Φράιμπουργκ, γνωρίζουμε λίγα πράγματα. Παρόλα αυτά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά, όπως δηλαδή θέλουμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια και να βγάλουμε ενέργεια. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας δώσει την ώθηση για τη νίκη και να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης για την επόμενη φάση»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!