Στο χέρι του Σιμιτζόγλου!

Μετά την απόφαση-ντροπή της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός γλίτωσε την αφαίρεση βαθμών και τιμωρήθηκε με ποινή «χάδι», αφού του επιβλήθηκε απλώς πρόστιμο ύψους 60 χιλιάδων ευρώ.

Τα αίσχη και οι εκτεταμένες ζημιές στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο δεν… συγκίνησαν τους δικαστές, ενώ το γεγονός πως δεν επιβλήθηκε αφαίρεση βαθμών, φαίνεται πως εξέπληξε ακόμα και τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ…

Πλέον, αυτός που μπορεί να ανατρέψει την προκλητική απόφαση, είναι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο οποίος καλείται να επέμβει άμεσα.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει το δικαίωμα έφεσης και να στείλει την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων, η οποία θα πρέπει να τιμωρήσει τον ΟΣΦΠ με βάση το άρθρο 15, παράγραφος 4β. με το οποίο είχε κληθεί αρχικά σε απολογία και το οποίο προβλέπει πρόστιμο, τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικών και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Πειθαρχικό Κώδικα, ο κύριος Σιμιτζόγλου έχει το δικαίωμα:

««να ασκεί έφεση ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, εντός πέντε (5) ημερών, αυτεπάγγελτα ή ύστερα από αίτηση οποιουδήποτε διαδίκου, κατά των αποφάσεων των Πρωτοβαθμίων Πειθαρχικών Επιτροπών για παράβαση διατάξεων των κανονισμών και του Καταστατικού της ΕΠΟ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!