«Πιθανό το σενάριο για μπαράζ!»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής του Κυπέλλου Ελλάδας, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena με αφορμή την περίπτωση ισοβαθμίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στον 4ο όμιλο, που μόνο απίθανη δεν είναι και μπορεί να οδηγήσει τις δυο ομάδες σε μπαράζ, προκειμένου να αναδειχθεί αυτή που θα προκριθεί ως 1η στους «16» του θεσμού.

Άλλωστε το INPAOK σας ενημέρωσε έγκαιρα για όλα τα σενάρια σε περίπτωση ισοβαθμίας στον όμιλο του Κυπέλλου (διαβάστε εδώ).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπάρχουν επτά περιπτώσεις ισοβαθμιών, αν ξεπεραστούν όλες αυτές, τότε θα προβούμε σε μπαράζ. Εμείς για να διαφυλάξουμε κάτι τέτοιο, θα βάλουμε τις δυο ομάδες να αγωνιστούν ίδια ώρα και ίδια μέρα. Χθες είχαμε μια σύσκεψη για αυτό το θέμα, πάρθηκε η απόφαση να αγωνιστούν ίδια μέρα, Άρης και ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν φέρουν το ίδιο σκορ οι δυο ομάδες πάντως, όσο κι αν το έχουμε ψάξει θα πρέπει να γίνει μπαράζ.

Για να καλύψουμε την υποχρέωση που είχαμε στην τηλεόραση, ήταν καλά μέχρι τώρα, δεν είχαν προκύψει τέτοια θέματα αλλά τώρα αναγκαστικά πρέπει τα δυο παιχνίδια να γίνουν ίδια μέρα και ίδια ώρα, για να διαφυλαχθούν κάποια πράγματα. Στο κάτω-κάτω είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου αυτή. Αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε σαν επιτροπή, ήταν να έρθουμε σε συνεννόηση με το κανάλι, να μεταδοθούν όλα τα ματς την ίδια ώρα από αυτόν τον όμιλο, τίποτα περισσότερο».

Για την εθνική μας ομάδας ποδοσφαίρου και την εμφάνιση της κόντρα στην Φινλανδία:

«Ήμουν στον αγώνα, μου άρεσε, είδα διαφορετικό κλίμα, πιστεύω στον νέο προπονητή της εθνικής και πιστεύω θα καταφέρει πράγματα που δεν κατάφερε ο προηγούμενος. Είδα διαφορετικό κλίμα στη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο, δεν ήταν όπως άλλες φορές. Αν όχι όλα, τότε τα περισσότερα παιδιά, αγαπάν την εθνική, έχουν φιλότιμο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!