Χαμηλό στοιχηματικό βαρομετρικό

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο και καλό Σαββατοκύριακο. Βρήκαμε στόχο για ακόμα ένα διήμερο και παρά το γεγονός ότι είχαμε πολλά ανάποδα αποτελέσματα, η τρίαδα με τα όβερ πέτυχε διάνα και πρόσφερε ταμείο απόδοσης 4,40 μονάδων.

Πάμε στα φρέσκα όπου το καινούργιο κουπόνι είναι σαφώς χαμηλότερου ενδιαφέροντος λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και όπως είναι λογικό οι επιλογές είναι περιορισμένες. Ωστόσο υπάρχουν αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν, είτε λόγω ονομάτων, είτε λόγω βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Ιταλία – Πορτογαλία, Αγγλία – Κροατία, Τουρκία – Σουηδία, Σερβία – Μαυροβούνιο, Ελβετία – Βέλγιο και Ελλάδα – Εσθονία είναι μερικές από αυτές που θα τραβήξουν πάνω τους το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒ. – ΣΚΑΝΘΟΡΠ : Ανεβάσματα έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δείχνουν τάσεις βελτίωσης της αγωνιστικής τους εικόνας, γεγονός που με κάνει να καλοβλέπω τον άσο. Αντιθέτως η Σκάνθορπ συνεχίζει την κατρακύλα της, έχοντας να γευτεί τη χαρά της νίκης πάνω από ένα μήνα. Βλέπω το παιχνίδι να πηγαίνει προς τα αριστερά, έχοντας συγχρόνως και μια απόδοση ικανοποιητική. (1).

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΓΟΥΙΚΟΜΠ : Ασταμάτητο τρένο η Σάντερλαντ, δείχνει σε εκπληκτική κατάσταση, είτε παίζει στο κύπελλο, είτε στο πρωτάθλημα και έβαλε πλώρη για επιστροφή στην Τσάμπιονσιπ. Θεωρώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα κόντρα στην προβληματική Γουίκομπ και θα πάρει το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες. (1).

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ : Αρχιξά είχα σκοπό να ποντάρω στον άσο, ωστόσο η αλλοπρόσαλλη αγωνιστική εικόνα που συνηθίζει να δείχνει η Πιτέρμπορο τέτοια εποχή, με κάνει να κοιτάω το όβερ. Δύσκολα να πει κανείς ότι εμπιστεύεται τους γηπεδούχους, με τα πολλά γκολ να αποτελούν πιο ασφαλή επιλογή. (ΟΒΕΡ 2,5).

ΛΟΥΤΟΝ – ΠΛΙΜΟΥΘ : Ανοιχτό αναμένεται το παιχνίδι από όλες τις απόψεις, με το σκορ δύσκολα να παραμένω σε χαμηλά επίπεδα. Τρύπιες άμυνες και ικανές επιθέσεις, συνθέτουν μια χορταστική αναμέτρηση με πολλά γκολ. (ΟΒΕΡ 2,5).

ΜΠΕΡΤΟΝ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ : Από μεγάλα σκορ έρχονται οι δύο αντίπαλοι., με τις δύο ομάδες να είναι άκρως παραγωγικές. Με 6 όβερ 2,5 στα τελευταία 8 παιχνίδια η Μπέρτον και με 4 όβερ 2,5 στα τελευταία 5 η Κόβεντρι, δημιουργούν μια εξίσωση της οποίας το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι τα πολλά γκολ. (ΟΒΕΡ 2,5).

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΠΟΡΤ ΒΕΊ´Λ : Διατηρεί αήττητο από τα μέσα Σεπτέμβρη η Μάνσφιλντ, γεγονός που την κρατάει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ομάδες τύπου Πορτ Βέιλ είναι ικανή να τις καθαρίζει χωρίς πολλά πολλά. (1).

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ : Ανοιχτά από πλευράς σκορ τα αποτελέσματα της Τουρκίας, τρώει – βάζει με ευκολία και κάτι παρόμοιο περιμένω να δω και στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν συνυπολογίσει κανείς και την ανάγκη των Σουηδών για θετικό αποτέλεσμα, το όβερ θα μας κλείσει το μάτι. (ΟΒΕΡ 2,5).

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ : Τόσο η προϊστορία, όσο και η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, φωτογραφίζουν τα πολλά γκολ και σ αυτό θα ποντάρουμε. Οι μεσοεπιθετικές γραμμές με ποιότητα και ταλέντο και στους δύο αντιπάλους, υπόσχονται μία όμορφη αναμέτρηση με πολλές φάσεις μπροστά τις δύο εστίες και υψηλό σκορ. (ΟΒΕΡ 2,5).

ΑΓΓΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ : Ενδιαφέρον παιχνίδι για το τέταρτο γκρουπ του Α ομίλου ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Και εδώ θα πάω με τα πολλά γκολ και θα περιμένω από τους δύο αντιπάλους να με δικαιώσουν, κάτι που το έχουν εύκολα με την ποιότητα που διαθέτουν. (ΟΒΕΡ 2,5).

ΒΟΜΒΑ
ΟΛΝΤΑΜ – ΚΕΊ´ΜΠΡΙΤΖ 2 (4,45)

ΤΡΙΑΔΑ 1
ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΒΕΡ 2,5 (2,25)
ΕΛΒΕΤΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ ΟΒΕΡ 2,5 (1,97)
ΑΓΓΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ ΟΒΕΡ 2,5 (1,97)

ΤΡΙΑΔΑ 2
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΓΟΥΙΚΟΜΠ 1 (1,67) ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΠΟΡΤ ΒΕΊΛ 1 (1,57)
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ 1 (2,15)

ΤΡΙΑΔΑ 3
ΛΟΥΤΟΝ – ΠΛΙΜΟΥΘ ΟΒΕΡ 2,5 (1,62)
ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ ΟΒΕΡ 2,5 (1,73)
ΜΠΕΡΤΟΝ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ ΟΒΕΡ 2,5 (2,02)


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!