Υπόνοιες ΚΑΕ για διαιτησία

Ο ΠΑΟΚ υπέστη οδυνηρή ήττα από τον Ήφαιστο στη Λήμνο με σκορ 80-79 και πλέον έχει τρεις νίκες και τρεις ήττες στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Στο κείμενο του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, γίνεται αναφορά στην τελευταία φάση που έκρινε τον νικητή και στην απόφαση των διαιτητών να μην δουν τη φάση σε επανάληψη, αλλά και στο γεγονός πως ο Ήφαιστος εκτέλεσε 29 ελεύθερες βολές έναντι 14 του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η αναφορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην τελευταία φάση αλλά και τις βολές:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία και πιο κρίσιμη φάση, όπου ο Γιάννης Αθηναίου κατάφερε να νικήσει τον χρόνο και να αφήσει τη μπάλα στο ταμπλό, ο Jerry Smith έδιωξε την μπάλα, οι διαιτητές χωρίς δεύτερη σκέψη θεώρησαν κανονική την ενέργεια του παίκτη του Ηφαίστου και δεν δέχτηκαν να δουν τη φάση σε επανάληψη. Αρχικά με την πρόφαση ότι το παιχνίδι δεν ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά από το ERTplay1 και στη συνέχεια με την βεβαιότητα ότι είχαν και οι τρεις ξεκάθαρη άποψη. Μια ξεκάθαρη άποψη που σε όλη την διάρκεια του αγώνα οδήγησε τους γηπεδούχους 29 φορές στη γραμμή των βολών και τον ΠΑΟΚ μόλις 14!»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!