«Αν δεν είχαμε το -6…»

Ο Έργκους Κάτσε έχει μείνει ικανοποιημένος από την αγωνιστική προσπάθεια στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως αν δεν υπήρχε η ποινή του -6 οι «πράσινοι» θα βρισκόντουσαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο, δανεικός από τον ΠΑΟΚ, μέσος του Παναθηναϊκού σε Κυριακάτικη εφημερίδα: «Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα μου εμφανίζεται πάντοτε δυνατή και αποφασισμένη για το καλύτερο αποτέλεσμα, όποιον και αν αντιμετωπίζει. Και είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη με την αφαίρεση βαθμών, τώρα θα ήμασταν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο απ΄ όλα είναι το μαχητικό πνεύμα του Παναθηναϊκού, αφού όλα τα παιδιά μπαίνοντας στο γήπεδο τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Νιώθω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και πιο αποτελεσματικοί και επιτυχημένοι. Γίνεται σπουδαία δουλειά στην ομάδα και πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες γι΄ αυτήν. Όταν παίζεις με καρδιά και πίστη στις δυνατότητές σου και πολεμάς από την αρχή μέχρι το φινάλε κάθε αγώνα, στο τέλος θα ανταμειφθείς».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!