Οι ποινές ΟΣΦΠ και ΑΕΛ!

Οι θέσεις Ολυμπιακού και ΑΕΛ κατά κάποιο τρόπο… ευθυγραμμίστηκαν την Κυριακή (9/12), εκφράζοντας την αγανάκτηση τους για την διαιτησία, σε «λάθη» που μόνο αυτή είδαν.

Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν μεταξύ άλλων ότι θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, αφού ο μεν Ολυμπιακός (δια στόματος Κώστα Καραπαπά) αναφέρθηκε δημόσια στην πιθανότητα αποχώρησης του από το πρωτάθλημα, ενώ ο Αλέξης Κούγιας απείλησε πως θα καταθέσει τα δελτία της ομάδας στην ΕΠΟ.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει ο ΚΑΠ, αν μια ΠΑΕ αποχωρήσει από πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, τότε υποβιβάζεται αυτομάτως, όχι μία, αλλά δύο κατηγορίες κάτω! Στο νέο πρωτάθλημα που θα μετάσχει, θα ξεκινήσει με -6 βαθμούς! Επίσης, στους μετόχους, αλλά και στους συγγενείς τους, της ΠΑΕ που θα αποχωρήσει, απαγορεύεται ρητώς για την επόμενη πενταετία να εμπλακούν σε οποιαδήποτε ΠΑΕ.

Όσο για την “απειλή” της ΑΕΛ; Αν καταθέσει δελτία και αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ισχύουν όλα τα παραπάνω. Αν δεν κατέβει να αγωνιστεί μόνο στο ματς με την ΑΕΚ, τότε θα χάσει το παιχνίδι με 3-0 στα χαρτιά, θα τιμωρηθεί με -3 βαθμούς και θα υπάρξει κι ένα πρόστιμο.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!