Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και πλέον άπαντες στον ΠΑΟΚ είναι έτοιμο για το παιχνίδι που θα κρίνει (πιθανότατα) την ευρωπαϊκή συνέχεια της ομάδας, στο Europa League, και την νέα χρονιά.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μάλιστα, έχει ήδη καταλήξει στο βασικό σχήμα για το παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ (13/12, 19:55), παρατάσσοντας μια ενδεκάδα με δυο αλλαγές, σε σχέση με το πρόσφατο, νικηφόρο, παιχνίδι με την Λάρισα στην Τούμπα.
Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τους Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα και Μάτος να διατηρούν επίσης τις θέσεις τους, στην αμυντική τετράδα.
Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο αναμένεται να αποτελέσουν και πάλι το δίδυμο στον άξονα, με τον Λημνιό να συνεχίζει στα άκρα.
Ο Δημήτρης Πέλκας ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα επιστρέψει στην θέση «10», ενώ ο Λέο Ζαμπά θα πάρει την θέση του Αμρ Ουάρντα.
Αμετάβλητη είναι η κατάσταση στην κορυφή της επίθεσης, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να ξεκινά για ακόμα ένα παιχνίδι.