Ένας ΠΑΟΚτσής στον Αρκτικό Κύκλο

Ο Φάνης Κοντούλης είναι ένας οπαδός του ΠΑΟΚ που έχει τρέλα με τα ταξίδια και διαφημίζει συνέχεια τον Δικέφαλο στο εξωτερικό.

Έχει βάλει ασπρόμαυρη φανέλα στον Αϊνστάιν και στον Ομπάμα, έκανε ΠΑΟΚτσήδες ακόμα και τους πειρατές της Καραϊβικής. Έχει σηκώσει την σημαία του ΠΑΟΚ σε όλα τα γήπεδα του εξωτερικού σε τελικούς champions league, ακόμα και στο διάσημο γήπεδο Μαρακανά στη Βραζιλία.

Πλέον φιλοδοξεί να διαφημίσει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ και στον Αρκτικό Κύκλο, όπως έκανε πέρσι ένας ακόμα φίλαθλος της ομάδας, ο Βαγγέλης Βασιλειάδης. Για να μπορέσει να δώσει το παρών στον ετήσιο αγώνα «Fjällräven Polar», στον οποίο οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν τον Αρκτικό Κύκλο με έλκηθρο, θα πρέπει να κερδίσει τον σχετικό διαγωνισμό, να βγει δηλαδή πρώτος σε ψήφους από την περιοχή της Μεσογείου.

Μπείτε εδώ και ψηφίστε τον φίλο του ΠΑΟΚ, Φάνη Κοντούλη.

Όσον αφορά τον αγώνα«Fjällräven Polar», έχει διάρκεια 6 ημέρες, είναι μια διαδρομή 300 χιλιομέτρων με έλκηθρο, μέσα από τα παγωμένα δάση της Νορβηγίας και της Σουηδίας, σε συνθήκες πολικού ψύχους και με διαμονή σε σκηνές.

Βοηθήστε έναν ακόμα ΠΑΟΚτσή να ανεβάσει την ασπρόμαυρη σημαία κάτω από το Βόρειο Σέλας και να ντύσει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ακόμα και τις πολικές αρκούδες !!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!