Στα Σπάτα με λαό!

Στα Σπάτα θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση του Αήττητου με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο γήπεδο του θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ ο Αήττητος την Πέμπτη (20/12 | 17.15), για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού η αναμέτρηση ορίστηκε από την ΕΠΟ. Το μεγαλύτερο μέχρι τώρα ραντεβού της ομάδας των Μεσογείων που ζει την πρώτη της επαγγελματική χρονιά της ιστορίας της θα γίνει στο «σπίτι» του και η ΠΑΕ προχώρησε σε ενημέρωση για την διάθεση των εισιτήριων.

Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων θα πρέπει να περιοριστούν στην θύρα που υπάρχει στην απέναντι πλευρά από την κεντρική και εξυπηρετεί συνήθως τις ομάδες που αντιμετωπίζει ο Αήττητος. Η χωρητικότητα της είναι μόλις 200 θέσεις και έτσι θα πρέπει να γίνει η απαραίτητη κίνηση από τους φίλους του ΠΑΟΚ ώστε να εξασφαλίσουν νωρίς το εισιτήριο τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ

Το ματς με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την Πέμπτη (20/12, 17:15) στο γήπεδο των Σπάτων! Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα (17/12) στα γραφεία του γηπέδου (10. 00,- 18.00). Τιμές 10 & 15 ευρώ ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει περιορισμένος αριθμός για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ καθότι η κερκίδα των φιλοξενούμενων έχει χωρητικότητα 200 ατόμων.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!