«Άλωσε» το Χαριλάου ο Παναιτωλικός

Σπουδαίο διπλό των Αγρινιωτών

Ένα σπουδαίο διπλό με 2-1 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και εμφάνιση στην πρώτη πεντάδα για τον Παναιτωλικό, που με την 3η του νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έφτασε τους 21 πόντους.

Ο Μαλής με το παρθενικό του γκολ στην Super League και ο Λουσέρο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 75’ χάρισαν στον Παναιτωλικό το πρώτο διπλό της ιστορίας των Αγρινιωτών στην έδρα του Άρη.

Ο Άρης με πέντε αλλαγές σε σύγκριση με το ματς του Περιστερίου, απέναντι στον Ατρόμητο, θέλησε να βρει το γρήγορο γκολ που θα του έβγαζε το άγχος και θα τον έφερε σε πλεονεκτική θέση. Στο 5ο λεπτό από εκτέλεση του Ματίγια, ο Δεληζήσης, ύστερα κι από την άστοχη έξοδο του Κυριακίδη, έπιασε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε. Στο 14ο λεπτό και ενώ ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να συνέλθει, από τον πολύ βαρύ τραυματισμό του Καμαρά στην επιγονατίδα, είχε δοκάρι με τον Χαμζά Γιουνές, το 10ο του για την φετινή σεζόν, σε ένα σουτ του Τυνήσιου από πλάγια θέση.

Από εκεί και μετά ο Παναιτωλικός βρίσκοντας αρκετούς χώρους στη μεσαία γραμμή του Άρη άρχισε να πιέζει με πρώτη απειλή στο 19’ το σουτ του Μανά που κόντραρε στον Σιώπη και στη συνέχεια ο Μάζουρεκ σούταρε άστοχα. Στο 23’ ο Βαλεριάνος θα βάλει σωτήριο τάκλιν σε τετ-α-τετ του Μανά με τον Κουέστα. Στο 27’ ήρθε η φάση του πρώτου μέρους, με τον Δεληζήση να κάνει ένα αβίαστο λάθος, τον Μοράρ να φεύγει μόνος στο τετ-α-τετ με τον Κουέστα που δεν είχε άλλη επιλογή, από το να τον ανατρέψει τραβώντας τον από το σορτσάκι. Ο Ευαγγέλου υπέδειξε το πέναλτι και έβγαλε κόκκινη στον πορτιέρε του Άρη, με τον 24χρονο Αναγνωστόπουλο να παίρνει τη θέση του Γιουνές. Ο Μάζουρεκ ανέλαβε την εκτέλεση, που ήταν κάκιστη και έτσι ο Παναιτωλικός έχασε την ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ.

Ο Άρης από εκείνο το σημείο και μετά συμπτύχθηκε, έχοντας μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές, αλλά ήταν εκείνος που από μια ακόμα στημένη φάση, είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά το σουτ του Ματέο Γκαρσία, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους που είχε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις, δεν άλλαξε κάτι και έμεινε το 0-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος με σκοπό ν’ αφήσουν χώρο στους φιλοξενούμενους και να παίξουν με αντεπιθέσεις. Μετά από έναν ωραίο συνδυασμό του Γκάμα, του Ματέο Γκαρσία και του Ντιγκινί, ο τελευταίος σούταρε από καλή θέση έξω.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ευτύχησε να προηγηθεί στο 61’ από εκτέλεση κόρνερ του Μοράρ και τον Μαλή να μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα με προβολή για να κάνει το 0-1, παγώνοντας το «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο 71’ ο Άρης απάντησε μετά από δέκα λεπτά για να κάνει το 1-1, όταν ο Γκάμα βρήκε κάθετα τον Μενέντεθ, αυτός έκανε τη συρτή σέντρα στην καρδιά της μικρής περιοχής και ο Ντιγκινί έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Την ώρα που ο Άρης το πίστεψε πως θα μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς ήρθε ένα ακόμα αναπάντεχο γκολ, από τραγικό προσωπικό λάθος, αφού πρώτα ο Παναιτωλικός απείλησε με τον Μοράρ (εντυπωσιακή επέμβαση του Αναγνωστόπουλο σε κόρνερ), ήρθε το γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ο Λουσέρο εκτέλεσε από τα δεξιά με το αριστερό χαμηλά, ο Σιώπης άνοιξε τα πόδια πάνω στην αναπήδηση και με τα φάλτσα που είχε η μπάλα αιφνιδίασε τον Αναγνωστόπουλο για να γίνει το 1-2.

Ο Άρης πίεσε, αλλά ανορθόδοξα και ο Βέλεθ στο 86’ ήταν ο μόνος που πλησίασε στο γκολ με τον σταθερό Κυριακίδη να επεμβαίνει, όπως έκανε και στα γεμίσματα του Άρη στις καθυστερήσεις. Ο Παναιτωλικός έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με διπλό πεντάδας.

Άρης: Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βαλεριάνος (55’ Μενέντεθ), Βέλεθ, Δεληζήσης, Σιώπης, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Γκαρσία (83’ Ναζλίδης), Γιουνές (30’ Αναγνωστόπουλος)

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Λιάβας, Τσοκάνης, Μαλής, Άργκους, Ντιας, Λουσέρο, Καμαρά (13’ λ.τρ Μανά), Μάζουρεκ (83’ Τσιγγάρας), Μπαρμπόσα, Μοράρ

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Μαθαίνει πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ Β

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Συγκλονισμένοι όλοι στη Φιορεντίνα

Χαλαρή και άνετη η Κ17 του ΠΑΟΚ

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!