Οι ένοχοι, η πολιτεία και ο ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για τη μαφιόζικη επίθεση στον Θανάση Τζήλο και τη δράση όσων θέλουν να ελέγχουν με μεθόδους υποκόσμου την ελληνική διαιτησία.

Η άνανδρη και μαφιόζικη συνάμα επίθεση στον Θανάση Τζήλο, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι οι διαιτητές. Το πρόβλημα είναι οι παράγοντες που θέλουν να τους ελέγχουν για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους.

Η νέα γενιά διαιτητών που βρέθηκε στο προσκήνιο της Super League μετά την εκκαθάριση της προηγούμενης –τόσο βρώμικης γενιάς- που επιχείρησαν ΕΠΟ και ΚΕΔ, δεν έχει εξαρτήσεις. Ούτε δεσμεύσεις. Γεγονός με το οποίο δεν μπορούν να συμβιβαστούν όσοι έμαθαν επί δεκαετίες να πορεύονται με δεκανίκια τους διαιτητές.

Μη μπορώντας να τους ελέγξουν, καταφεύγουν στη μέθοδο των απειλών και του εκφοβισμού. Το επεσήμανα πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο. Η επίθεση στον Τζήλο είναι ένα ακόμα περιστατικό που αποδεικνύει την ανάγκη συγκεκριμένων παραγόντων να ελέγξουν την διαιτησία. Προηγήθηκαν οι επιθέσεις στον Μπίκα, στον Ζωγράφο, στον Καλύβα, στον Γραμμένο και τόσους άλλους στη μαύρη αυτή λίστα.

Είναι οι ίδιοι που κίνησαν γη και ουρανό –με επιτυχία για την ώρα- να φρενάρουν την εγκατάσταση του συστήματος VAR που θα βοηθούσε τους διαιτητές και φυσικά το ποδόσφαιρο. Θυμίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι η ομάδα που επιμένει για το σύστημα VAR γιατί πολύ απλά το μόνο που αποζητά από την διαιτησία, είναι ισονομία. Λέξη δυσάρεστη για ορισμένους από τους αντιπάλους του.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!