Σε λευκό στοιχηματικό κλοιό

Βρήκαμε τον τρόπο να φτάσουμε στο ταμείο ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, με την τριάδα των όβερ να φτάνει σε απόδοση το 3,50 και παρά το χαμηλό νούμερο, ήταν ένα καλό σωσύβιο σε ένα δύσκολο τριήμερο με ανάποδα αποτελέσματα των αδιαμφισβήτητων φαβορί.

Πάμε στα φρέσκα και στο καινούργιο κουπόνι του Σαββατοκύριακου και πάλι χωρίς πολλά πρωταθλήματα σε δράση, καθώς ρίχνονται στη μάχη μόνο οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι, ενώ σε Αγγλία και Πορτογαλία έχουμε αγώνες κυπέλου. Ξεκινάμε με τα παιχνίδια κυπέλου στο Νησί, όπου θα ασχοληθούμε παραδοσιακά με τα γκολ. Γουέστ Χαμ και Μπέρμιγχαμ αναμένεται να προσφέρουν γκολ και θέαμα και παρά το γεγονός ότι τις ομάδες τις χωρίζει μία κατηγορία, θεωρώ ότι θα έχουμε σκληρή μάχη για την πρόκριση.

Συνεχίζουμε με το ζευγάρι Νόργουιτς – Πόρτσμουθ, με επιλογή και πάλι το όβερ. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι έρχονται από υψηλά σκορ και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν το ίδιο και στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Με εύκολο γκολ και οι δύο και με ευάλωτες άμυνες, υπόσχονται βροχή από γκολ. Τέλος ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι Πρέστον – Ντονκάστερ. Τυρί Ελβετίας οι άμυνες των δύο ομάδων και δυνατές επιθέσεις, δημιουργούν μια εξίσωση που το αποτέλεσμά της θα είναι τα πολλά γκολ, σε μια απολαυστική αναμέτρηση κυπέλου.

Πάμε στη δεύτερη τριάδα, όπου ελλείψη επιλογών, θα κινηθούμε και πάλι σε αναμετρήσεις Αγγλίας και όβερ. Η Τσάρλτον υποδέχεται την Σάντερλαντ, με τους γηπεδούχους να μετράνε 5 όβερ 2,5 στα τελευταία 7 παιχνίδια τους, συνοδεία goal/goal. Στα ίδια περίπου κινείται και η Σάντερλαντ, με το όβερ να αποτελεί μια λογική επιλογή. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στα παιχνίδια Κέιμπριτζ – Στίβενειτζ και Κρόοουλι – Τσέλτεναμ, με τη συνολική τριάδα να φτάνει σε απόδοση πάνω από 8,00 μονάδες.

ΒΑΣΙΛΙΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΟΒΕΡ 2,5 (1,65)
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ ΟΒΕΡ 2,5 (1,72)
ΠΡΕΣΤΟΝ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ ΟΒΕΡ 2,5 (1,80)

ΒΟΜΒΑ
ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΟΞΦΟΡΝΤ 2 (6,03)

Από τη στιγμή που πρόκειται για κύπελλο Αγγλίας, τη μητέρα των εκπλήξεων, το χέρι πάει εύκολα προς τα δεξιά. Δεν είναι στα καλά της η Μπρέντφορντ, με τους φιλοξενούμενους ικανούς για το διπλό.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!