Ραντεβού «φωτιά» Ιβάν-Μπράνκο!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, που αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον Μάριο Μπράνκο και την Μαρία Γκοντσάρεβα, για τα θέματα που αφορούν την μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου.

Επί τάπητος θα τεθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, αφού θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα, με τον Ιβάν Σαββίδη, να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την απόκτηση επιθετικού.

Όσον αφορά τον αντι-Πρίγιβιοτς, με τα μέχρι τώρα δεδομένα το προβάδισμα έχει ο Λέο Μπονατίνι, ο Μάρκους Μπέργκ αποτελεί το αουτσάιντερ, ενώ οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν και μια ακόμη περίπτωση επιθετικού που έχει εξεταστεί.

Ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα που επέστρεφε από το ταξίδι του στο εξωτερικό και ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Μάριο Μπράνκο, που θα ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τις επαφές που είχε.

Στην μεταγραφική σύσκεψη που πραγματοποιείται αυτή την ώρα υπό τον Ιβάν Σαββίδη, θα τεθεί παράλληλα και το ζήτημα των ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν, καθώς θα παρθούν αποφάσεις για τα συμβόλαια που θα ανανεωθούν.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!