Αυτό είναι το #keeppaokalive

Όπως αποκάλυψε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ την Κυριακή (20/1) με επίσημη ανακοίνωσή της, ξεκινάει μια παγκόσμια καμπάνια, με στόχο να πλησιάσει τους φίλους της σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιθυμούν να τη στηρίξουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, το Σάββατο (25/1) θα τεθεί στη διάθεση του κόσμου η νέα εφαρμογή-πλατφόρμα «keeppaokalive», η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους ΠΑΟΚτσήδες να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα.

Συγκεκριμένα, στη νέα εφαρμογή της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, θα υπάρχουν δωροκάρτες-κουπόνια, που θα χωρίζονται σε 7 κατηγορίες με τις τιμές να ξεκινούν από το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ και να φτάνουν μέχρι τα 1000.

Μάλιστα, το κουπόνι που θα αγοράζει ο κάθε φίλαθλος, θα έχει τη δυνατότητα να το εξαργυρώνει μέσα σε ένα χρόνο, με αγορές είτε εκπτώσεις σε προϊόντα της μπουτίκ, εισιτήρια διαρκείας ή απλά εισιτήρια, ανάλογες με το ποσό το οποίο διέθεσε.

Μέσα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή, θα δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να παρακολουθεί το συνολικό ποσό το οποίο μαζεύεται και σύντομα θα κυκλοφορήσουν μπλουζάκια με το μήνυμα «keeppaokalive».

Τι επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει νέα επίσημη ανακοίνωση, με όλες τις λεπτομέρειες, ενώ στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί με φανέλα, στην οποία θα αναγράφεται το μήνυμα «keeppaokalive».

Τέλος, το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν κι άλλα ταξίδια όπως αυτό του Μπάνε Πρέλεβιτς στο Λονδίνο, σε διάφορες χώρες με έντονο το «ασπρόμαυρο» στοιχείο, προκειμένου να γίνει επαφή με τους φίλους της ομάδας στο εξωτερικό, οι οποίοι επιθυμούν να βοηθήσουν.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!