Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης όπου συναντήθηκε και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Εκεί βρέθηκαν και δύο εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης και ο Χρήστος Τερζανίδης.
Οι παλαίμαχοι του Δικέφαλου βρίσκονται σε τακτική επαφή με τον Οικουμενικό Πατριάρχη θέλοντας τη στήριξη του για τη δημιουργία μουσείου του ΠΑΟΚ, στη Νέα Τούμπα. Μάλιστα, ο ίδιος έχει υποσχεθεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο και στηρίζει τις προσπάθειες που κάνουν οι Βετεράνοι του Δικέφαλου.
Οι παλαίμαχοι έχουν ήδη προχωρημένες συζητήσεις με το Πέρα Κλουμπ, την ομάδα που… γέννησε τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας της Πόλης να είναι θετικοί στο να παραχωρήσουν κάποια από τα κειμήλια που συνδέονται με τον Δικέφαλο και τη δημιουργία του για το Μουσείο που θα γίνει στη Νέα Τούμπα.