«Κάνουμε το καθήκον μας»

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου, τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και η Αλέξις Γκόβαν, μίλησε στο πλαίσιο της media day του ΑΣ ΠΑΟΚ, όπου είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό της αρχηγού, Ανθούλας Ταρπάγκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την νίκη επί του Πανιώνιου:

«Με τον Πανιώνιο και μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε αρκετές παίκτριες .Ήταν ένα αρκετά δύσκολο  παιχνίδι, αλλά εμείς έπρεπε να κάνουμε το καθήκον μας και να κερδίσουμε ώστε να παραμείνουμε ψηλά, κάτι που το καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενες γι’ αυτό»

Αν περίμεναν την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα:

«Ο τρόπος που δουλέψαμε και παίξαμε στο πρώτο μισό της σεζόν μας έκανε να το περιμένουμε γιατί δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά και προπονούμαστε μαζί αντιμετωπίζουμε μαζί τις ήττες, οπότε ναι το περιμέναμε».

Για την ζωή στην Θεσσαλονίκη:

«Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη, είναι μικρότερη από την Αθήνα, δεν έχει τόσους πολλούς ανθρώπους τόση πολύ κίνηση, μ’ αρέσει η θέα και γενικά η πόλη!»

Για το Σπόρτινγκ:

«Πήραν κάποιες Αμερικανίδες παίκτριες, όποτε θα δούμε μια διαφορετική ομάδα από αυτή του πρώτου γύρου, παίζουμε εκτός όποτε θα είναι διαφορετικό από την προηγούμενη φορά που είμασταν «σπίτι» μας».

Για το πως έβλεπε τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλο όταν έπαιζε στον Πρωτέα:

«Μια σκληρή ομάδα, το να παίζεις εδώ είναι «σκληρό» γιατί ο τρόπος που υποστηρίζουν οι άνθρωποι τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και το γήπεδο, το κλίμα, το υψόμετρο το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο».

Για τον τραυματισμό της Ανθούλας Ταρπάγκου:

«Είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψει γρήγορα είναι πολύ «σκληρή!»

Για το επίπεδο στο γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα:

«Πιστεύω ότι είναι καλό και σε σχέση με πέρσι ακόμη καλύτερο, και με τις Αμερικανίδες όλο και ανεβαίνει το επίπεδο, μ’ αρέσει πολύ είναι ανταγωνιστικό».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!