«Τραγική φιγούρα ο Σαββίδης»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος μίλησε στην κάμερα του OPEN TV και αναφέρθηκε στον απόηχο του ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής, που βρίσκει τους ασπρόμαυρους στο +9.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να σεβαστεί το ποδόσφαιρο, το οποίος  δεν σου επιτρέπει να πανηγυρίσεις δέκα αγωνιστικές, πριν το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο φαβορί, τίποτα παραπάνω. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά πλέον το συναισθηματικό κομμάτι αυτής της νίκης και της διαφοράς που έχουμε αποκτήσει»

Στην συνέχει αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας:

«Δεν ξέρω πως θα ακουστεί. Θεωρώ ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι η πιο τραγική φιγούρα όλης αυτής την όμορφης ιστορίας του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ένα δικό του δημιούργημα, αυτός έφερε όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, έχει υποστηρίξει όλους εμάς και την ομάδα. Ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στο να αλλάξει το ποδόσφαιρο, να διεκδικεί τον τίτλο αυτός που τον αξίζει. Να υπάρχουν τακτικοί δικαστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους οποίους σέβομαι όπως και τους νόμους. Αλλά είναι άσχημο να συνοδεύει την ομάδα, να την χαιρετάει και να επιστρέφει να βλέπει μόνος του το παιχνίδι. Καμιά φορά πρέπει να βλέπουμε ίσως λίγο και την ουσία όχι απλά μόνο το γράμμα του νόμου».

Κλείνοντας υπογράμμισε:

«Εμείς πρέπει να κρατήσουμε μία ευθεία συναισθηματική γραμμή, να συνεχίσουμε σε αυτό τον τρόπο ώστε να διαχειριστούμε όσο γίνεται καλύτερα αυτή την διαφορά στην βαθμολογία ως το τέλος».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!