Νέα συνάντηση με τους διαιτητές!

Στο Πάρκο Γουδί βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (11/2) ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με τον Τάσο Παπαπέτρου και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, όπου τα είπαν σε καλό κλίμα για περίπου μία ώρα με τους Βαγγέλη Γραμμένο, Πετρ Φούσεκ, τον Αλέξη Δέδε και τους Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ.

Η συνάντηση ήταν ένα… follow up εκείνης που είχε προηγηθεί την 4η Ιανουαρίου, με αφορμή την επίθεση στον Θανάση Τζήλο, όπου οι διαιτητές είχαν ζητήσει δεσμεύσεις ώστε να άρουν την απόφασή τους για αποχή.

Από την πλευρά των διαιτητών δόθηκε μεγάλος βάρος στο θέμα της εκπαίδευσης από την επιτροπή διαιτησίας, τονίζοντας ότι τα μόλις τρία σεμινάρια που γίνονται όλο τον χρόνο είναι πολύ λίγα. Επισήμαναν πως στο εξωτερικό γίνονται τέτοιου είδους επιμορφωτικά σεμινάρια κάθε μήνα και με τον κατάλληλο προγραμματισμό, μπορεί να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα, κάτι που βρήκε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από την ΚΕΔ.

Από εκεί και πέρα σημειώθηκε κι ο προβληματισμός τους για το γεγονός ότι ενώ υπήρχαν δεσμεύσεις πως θα ηρεμήσουν τα πνεύματα από την πλευρά των παραγόντων στο ραντεβού του Γενάρη, αυτό επί της ουσίας κράτησε μόνο για μία εβδομάδα και στη συνέχεια ανέβηκαν ξανά οι τόνοι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!