«Αφιερωμένο σε Ιβάν και ΠΑΟΚ»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

Στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τον ΠΑΟΚ αφιέρωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν άψογη η διοργάνωση και ευχαριστούμε για όλα. Τιμή μας που παίξαμε απέναντι σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Είμαστε πιο προετοιμασμένη. Δουλέψαμε σκληρά, για να χάσουμε θα έπρεπε να γίνουν πολλά ανάποδα. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα και το θέλουμε. Θα χαρούμε το κύπελλο, αλλά η επόμενη μέρα θα μας βρει να δουλεύουμε σκληρά, γιατί το θέλουμε πολύ».

Για το αν του αρέσει το γυναικείο χάντμπολ:

«Στον ΠΑΟΚ δουλεύω με άνεση και μου αρέσει που είμαι πλέον προπονητής μιας γυναικείας ομάδας, διότι ο σύλλογος, αλλά και οι παίκτριές μου είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε για εμένα».

Για το γεγονός πως στην συνέντευξη τύπου πριν τον τελικό, όπου είπε πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι το φαβορί:

«Δεν θέλω να λέω ότι είμαι φαβορί αν το έλεγα χθες θα πίεζα τις αθλήτριές μου. Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά σέβομαι την Αναγέννηση όπως κάθε αντίπαλο και αν το έλεγα, θα υποτιμούσα και τον αντίπαλο, αλλά θα έστελνα και άγχος στις παίκτριές μου».

Για το που το αφιερώνει:

«Το αφιερώνω στον ΠΑΟΚ, ζω στην Τούμπα και νιώθω την ενέργεια του ΠΑΟΚ. Στον Δημήτρη Χασεκίδη, στον Αντώνη Τσαλόπουλο, αλλά και φυσικά τον Ιβάν Σαββίδη τον οποίο τον θέλουμε κοντά μας και ξέρουμε πως γνωρίζει τι σημαίνει γυναικείο χάντμπολ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!