«Περήφανος για τους παίκτες μου»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε σε μια ακόμα Συνέντευξη Τύπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να στέκεται στην κατάθεση ψυχής των παικτών του αλλά και στις μικρές λεπτομέρειες που στο τέλος καθόρισαν τον νικητή στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά ο 43χρονος κόουτς ανέφερε:

«Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό και τον κόοτυς Πιτίνο για την κατάκτηση του τίτλου. Κατά δεύτερον  την πόλη του Ηρακλείου για την πολύ όμορφη διογράνωσημ με νέους ανθρώπους και οικογένειες. Θεωρώ, ότι το μπάσκετ βγαίνει κερδισμένο, παρά το γεγονός ότι λείπουν οι οργανωμένοι οπαδοί.

Τρίτον, θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για την εξαιρετική της εμφάνιση. Δεν πίστευαν πολλοί στην αρχή ότι θα καταφέρναμε να ελέγξουμε τον αγώνα, να διεκδικήσουμε τη νίκη και δυστυχώς να χάσουμε στις λεπτομέρειες.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι παίκτες μας. Το πιο σημαντικό είναι ο χαρακτήρας που δείχνουν, είχαν τα ψυχικά αποθέματα και θέληση να επιστρέψουν μετά το κακό ξεκίνημα, να βάλουν προβλήματα. Ενώ η μάχη ήταν Δαβίδ εναντίον Γολιάθ, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και η εικόνα μας στο τέλος δείχνει πόσο πολύ το θέλαμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για τη στήριξη που έχουμε όλο αυτό το διάστημα και θεωρώ ότι, κάναμε πολύ κόσμο περήφανο».

Για την επόμενη μέρα

«Όταν έχεις δώσει όλο σου το είναι, δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς την επόμενη μέρα, πόσω μάλλον όταν στην ομάδα μας έχουμε να κάνουμε με καταστάσεις ιδιαίτερες. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να φορτίσουμε μπαταρίες και στη συνέχεια να οργανώσουμε το πλάνο μας για τους επόμενους στόχους».

Για το πού θα έφτανε η ομάδα αν υπήρχε μεγαλύτερη στήριξη:

«Ζούμε την πραγματικότητα, ξέρουμε ποιοι είναι κοντά μας και ποιοι όχι. Αυτός είναι και ο λόγος που σε αυτό το σημείο διεκδικήσαμε ως το τέλος έναν τελικό, είμαστε στους «16» της Ευρώπης και παλεύουμε για μια καλύτερη θέση».

Για τη διαιτησία, τη φάση Τέπιτς-Παπαπέτρου και την Τσαρούχα:

«Η γενική εικόνα, είναι ότι ήταν μια σχετικά καλή διαιτησία. Δεν θέλω να σχολιάσω ειδικές φάσεις. Οι συνθήκες του αγώνα ήταν καλές κι αν έχει γίνει ένα λάθος σφύριγμα, μικρές λεπτομέρειες καθόρισαν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ένα μεγάλο σουτ, ένα καλάθι ένα ριμπάουντ, κάποια τέτοια λεπτομέρεια θα καθόριζε τον τελικό κι αυτή δεν ήταν με το μέρος μας…»

 

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!