«Μπήκαμε αποφασισμένες!»

Η Κατερίνα Βαφειάδου, αμέσως μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ στην Άρτα, κόντρα στην Αναγέννηση με 33-23, μίλησε για τα συναισθήματά της, για το ότι μπήκαν αποφασισμένες στο γήπεδο για το κύπελλο, για το τι τις είπε ο Δημήτρης Δημητρούλιας στα αποδυτήρια, αλλά και για το που αφιερώνει αυτό το κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο INPAOK:

Για τα συναισθήματά της:

«Είναι μια υπέροχη στιγμή. Ήρθαμε στην Άρτα σε αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο, ανταμείφθηκαν οι κόποι μας, προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό που μπήκαμε στο παιχνίδι. Δεν αφήσαμε σε καμία στιγμή τον αντίπαλο να μας φοβίσει, θέλαμε το αποτέλεσμα, είμασταν αποφασισμένες να το πάρουμε, τα κορίτσια είχαν πάθος θέληση και τα καταφέραμε».

Για το αν πήγε το παιχνίδι όπως το σχεδιάσανε:

«Ναι πήγε ακριβώς όπως θέλαμε να παίξουμε, μπράβο σε όλες τις συμπαίκτριές μου, δεν έχω τι να πω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια».

Για το αν η κατάκτηση του κυπέλλου κάνει αυτόματα τον ΠΑΟΚ το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Τίποτα δεν είναι σίγουρο, έχουμε πολύ δρόμο, ήταν άλλο το παιχνίδι του κυπέλλου. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος. Ελπίζω και εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα».

Για το αν τις επηρέασε το γεγονός πως έπαιζαν εκτός έδρας:

«Δεν μας επηρέασε καθόλου. Είχαμε τις οικογένειές μας δίπλα μας. Δεν μας πείραξε ότι παίξαμε εκτός έδρας δεν ήταν κάτι για εμάς. Εμείς αυτό που θέλαμε να παίξουμε το παίξαμε».

Για το τι τις είπε ο Δημήτρης Δημητρούλιας στο ημίχρονο:

«Αυτό που μας είπε είναι να συνεχίσουμε, όπως μπήκαμε από την αρχή, να μπούμε ακόμη πιο δυνατά, γιατί αυτό είναι το σημαντικό να μην επαναπαυτείς. Μόλις μπεις στο δεύτερο ημίχρονο, να δείξεις πως ακόμη είσαι εδώ και ότι το μυαλό σου δεν έχει μείνει στα αποδυτήρια και συνεχίσαμε το ίδιο δυνατά, με αποτέλεσμα να πάρουμε αυτό το κύπελλο».

Για το που αφιερώνει το κύπελλο:

«Το αφιερώνω φυσικά στην οικογένειά μου και στις φανταστικές συμπαίκτριές μου».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!