«Αυτοί οι παίκτες είναι αίμα σας!»

Ο προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ και την ήττα του ΠΑΟΚ με 0-1.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός στάθηκε στα όσα πρέπει να αλλάξουν στην Ελλάδα αναφορικά με τις ομάδες Νέων ενώ σημείωσε πως στόχος του είναι να βλέπει παίκτες της Κ19 στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι για την προσπάθεια. Ήταν δύσκολα μετά την κόκκινη, αλλά τα παιδιά έπαιξαν καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθαν για να δουν τι παιδιά έχουμε στην Ακαδημία. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να ετοιμάσουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα.

Μερικές φορές με 10 παίκτες παίζεις καλύτερα, κάνεις καλύτερη άμυνα, ενώ εμείς έχουμε γρήγορους παίκτες.

Μου αρέσει να παίζει η ομάδα για τον κόσμο και να φεύγει ευχαριστημένος. Αυτά τα παιδιά είναι δικά σας, με το ίδιο αίμα. Θέλω στο μέλλον να βλέπω τα παιδιά αυτά στην τηλεόραση όχι γιατί είναι παίκτες μου αλλά γιατί μπορούν να το κάνουν.

Σιγά σιγά άλλαξε η κατάσταση και πρέπει να αλλάξει κι άλλο. Οι παίκτες κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα για να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Αυτό πρέπει να γίνει και στις άλλες ομάδες. Δεν υπάρχουν γήπεδα στην Ελλάδα για την Κ20, δεν έχουν μπάλες και αποδυτήρια. Σε όλη την Ελλάδα πρέπει να δοθεί περισσότερη σημασία. Στην Ουρουγουάη το κάνουν, εδώ γιατί όχι;

Θέλω να κερδίζω πάντα αλλά το πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε παίκτες στην πρώτη ομάδα. Να αγοράζουμε ξένους, αλλά αυτούς που κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να κοιτάμε τις ακαδημίες.

Είναι πολύ σημαντικό να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα γιατί πέρασαν πολλά χρόνια. Ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται πολύ. Ο Σαββίδης βοηθάει με πολλά χρήματα!»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!