Τι είπα για ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα;

Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δεν θα υπάρχει κανείς που να μην αναγνωρίζει την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ. Γράφει ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πιο ανδρικό πρωτάθλημα όλων των εποχών», έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα σ΄ αυτή τη στήλη. Ξέρω πως δεν συμφωνεί με την άποψη αυτή, η πλειοψηφία των φιλάθλων των υπολοίπων ομάδων. Κάποιοι διαφωνούν από εγωισμό, κάποιοι άλλοι επειδή δεν νιώθουν από μπάλα και κάποιοι άλλοι από τυφλό οπαδισμό.

Ξέρω επίσης ότι υπάρχουν και φίλαθλοι που συμφωνούν, αναγνωρίζοντας την επένδυση που έγινε στον ΠΑΟΚ και φυσικά την μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα σε όλους τους τομείς. Είτε διαφωνούν, είτε συμφωνούν, μέσα τους όλους ξέρουν ποια είναι η αλήθεια. Αλήθεια λοιπόν, είναι αυτή που βλέπουμε σε κάθε αγωνιστική μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Αφήνω στην άκρη τα νούμερα και τα στατιστικά που φέρνουν τον ΠΑΟΚ πρώτο σε όλες τις κατηγορίες, εκτός φυσικά από τα δοκάρια… Στέκομαι μόνο στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας που από την έναρξη του β΄ γύρου του πρωταθλήματος, είναι εντυπωσιακή. Οσοι νιώθουν από μπάλα, κάνουν συγκρίσεις και βγάζουν εύκολα συμπεράσματα. Ένα σας λέω. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα αναγνωρίσουν την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι.

Λάθος… όνειρο είδαν όσοι πίστευαν ότι ο ΠΑΟΚ θα χαλαρώσει μετά την θριαμβευτική νίκη επί του Ολυμπιακού για να ξαναδώσει χρώμα στο πρωτάθλημα. Έχουν στο… μυαλό τους έναν άλλο ΠΑΟΚ, που δεν υπάρχει πλέον.

Έναν ΠΑΟΚ που ξεριζώθηκε από την Τούμπα για να πάρει τη θέση του η σημερινή ομάδα, με τη βαριά φανέλα, την αποφασιστικότητα, την ποιότητα, τη σοβαρότητα, το πάθος και τη νοοτροπία του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!