Στηρίζει Μπέιλ ο Μπερμπάτοφ

Η αντιμετώπιση που έχει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι άδικη, σύμφωνα με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και αυτόν τον ισχυρισμό του τον βασίζει στα 12 γκολ που έχει φέτος σε 30 εμφανίσεις.

Όσον αφορά τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί περί επιστροφής του Μπέιλ στην Τότεναμ, είπε πως τα «σπιρούνια» δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τον Ουαλό ποδοσφαιριστή, η χρηματιστηριακή αξία του οποίου ανέρχεται στα 80 εκατ. ευρώ.

«Ο Μπέιλ φαίνεται πως έχει πάρει την ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν στη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό είναι άδικο. Αν κάποιος δεν αισθάνεται ευπρόσδεκτος κάπου, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να αποχωρήσει», ανέφερε ο Μπερμπάτοφ για το κλίμα που υπάρχει στη Ρεάλ για τον Ουαλό.

Στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός ότι η Τότεναμ ενδέχεται να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει τον Μπέιλ:

«Τα χρήματα σίγουρα είναι ένα θέμα. Δεν είμαι σίγουρος ότι η Τότεναμ έχει την οικονομική δυνατότητα να αντέξει μεταγραφή η οποία θα κυμαίνεται στα 100 εκατομμύρια. Αλλά ο Μπέιλ είναι ένας παγκόσμιας κλάσης παίκτης που θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα και θα ήταν σπουδαίο για την Τότεναμ να τον έχει πίσω».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!