Ανακοίνωσε Γιαννακόπουλο και Παγκρήτιο

Επίσημα στην Εθνική ομάδα ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, αλλά και στην ΚΕΔ ο Νίκος Ιωσηφόγλου, ενώ η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε το στρατηγικό πλάνο για τη διετία 2019-20, καθώς και τη σύμβαση για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο Παγκρήτιο.

Σε πλήρη σύνθεση συνεδρίασε το πρωί της Τρίτης (26/2) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, παρουσία του ανεξαρτήτου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κ.κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι, Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου.

Μεταξύ άλλων εγκρίθηκε η πρόσληψη του Στέλιου Γιαννακόπουλου στο πλευρό του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα, αλλά και η αντικατάσταση του Γιάννη Τσαχειλίδη από τον Νίκο Ιωσηφόγλου (εργαζόταν ήδη ως γραμματέας στην ΚΕΔ) στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Το παρών στη συνεδρίαση έδωσε και ο Μέλο Περέιρα. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. ενέκρινε την επιστολή της Γενικής Γραμματέως της FIFA κ.Φάτμα Σαμούρα, η οποία αφορά ζητήματα προσλήψεων και απολύσεων των μελών της Κ.Ε.Δ., καθώς και την παρουσία του προέδρου της κ. Περέιρα στις συνεδριάσεις της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., εφόσον στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται θέματα λειτουργίας της.

Από εκεί και πέρα, η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε επίσης τις παρακάτω αποφάσεις:

* Ενέκρινε το στρατηγικό πλάνο της Ε.Π.Ο. για τη διετία 2019-20, με το οποίο εκπληρώνονται οι έξι (6) δράσεις που είχαν ζητηθεί από τη FIFA στην επιστολή Σαμούρα του Μαΐου 2018.

* Ενέκρινε τη σύμβαση με το Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης και τη διακήρυξη διαγωνισμού για τον ανάδοχο, για τις εργασίες αποκατάστασης τμήματος του στεγάστρου του Παγκρητίου Σταδίου.

* Ενέκρινε την πρόσληψη του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή Στέλιου Γιαννακόπουλου στο τεχνικό τιμ της Εθνικής Ανδρών, ως βοηθού του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Αναστασιάδη.

* Επικύρωσε την απόφαση της Κ.Ε.Δ. για την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Τσαχειλίδη από τον κ. Νίκο Ιωσηφόγλου, ο οποίος ήδη παρέχει τις υπηρεσίες του στην Κ.Ε.Δ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαγωνισμός (θα είναι μειοδοτιοκός) προβλέπει ότι το κόστος για τα έργα στο στέγαστρο του Παγκρητίου θα ξεκινούν περίπου από τις 340.000 ευρώ (όποια εταιρεία προτείνει τα λιγότερα θα πάρει το έργο).


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!