Τους γλεντάει ο Λουτσέσκου

Οι διώξεις σε βάρος του Ράζβαν Λουτσέσκου μα κυρίως, η μανιώδης λύσσα με την οποία του επιτίθενται τα κατευθυνόμενα πληκτρολόγια και τα πληρωμένα μικρόφωνα, αποδεικνύει του λόγου το αληθές των δηλώσεων του Ρουμάνου τεχνικού. Γράφει ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Ο Λουτσέσκου ενοχλεί γιατί έχει επιχειρήματα που υποστηρίζουν τις δηλώσεις του. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι πέρσι… συνωμότησε το σύμπαν για να κλαπεί το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ; Ποιος να αμφισβητήσει ότι ο ΠΑΟΚ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας κερδίσει όλους τους αντιπάλους του και παράλληλα Έλληνες και ξένους διαιτητές; ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

Τι λέει λοιπόν ο Λουτσέσκου; Την αλήθεια. Περιγράφει με γλαφυρό τρόπο όσα έγινα πέρσι και γίνονται φέτος. Αυτό τους ενοχλεί. Το γεγονός ότι στον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν κάθεται ένας προπονητής που κάνει δημόσιες σχέσεις, κλείνοντας το μάτι με νόημα στις ομάδες του Λεκανοπεδίου προσδοκώντας σε μια μελλοντική συνεργασία.

Ο Λουτσέσκου είναι οικονομικά ανεξάρτητος και συνεπώς ανεξέλεγκτος. Σαφώς και δεν εργάζεται δωρεάν στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο πρωταρχικό του μέλημα δεν είναι η αμοιβή του αλλά η επιτυχία. Της ομάδας και φυσικά η προσωπική που προκύπτει από την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Έχει φιλοδοξίες επίσης και για την ομάδα και για τον εαυτό του.

Θα μπορούσα να επεκταθώ περισσότερο και να αναφερθώ στον τρόπο που διαχειρίζεται τις οικονομικές απολαβές του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, δεν είναι όμως της παρούσης. Στο τέλος της περιόδου θα γίνει η σχετική αναφορά κι αυτό γιατί θεωρώ σημαντικό να γνωρίσει ο κόσμος και τον άνθρωπο Ράζβαν που βρίσκεται πίσω από τον προπονητή Λουτσέσκου.

Το θέμα μου σήμερα είναι η στοχοποίηση του Ρουμάνου τεχνικού. Πέρα από τις διώξεις που ασκούνται σε βάρος το, γίνεται στόχος προσωπικών επιθέσεων με ανθρώπους του ποδοσφαίρου (όπως ο Ντέμης Νικολαίδης), να τις υιοθετούν. Άλλη μια απόδειξη ότι ο Λουτσέσκου ενοχλεί.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!