«Πολύ μεγάλης σημασίας νίκη!»

Ο παίκτης του Δικεφάλου στο πόλο, Άρια Σολεϊμάνιπακ, μίλησε στο INPAOK, για τη μεγάλη νίκη στα Χανιά, για το παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, για την κλήση του Παναγιώτη Τζωρτζάτου στην εθνική ομάδα, ενώ κάλεσε και τον κόσμο της ομάδας στο Ποσειδώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στα Χανιά:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς. Όλοι γνωρίζουν πως η ατμόσφαιρα στα Χανιά είναι πολύ δύσκολη και για την κάθε ομάδα είναι μια δοκιμασία, αλλά εμείς παίξαμε πολύ δυνατά, είχαμε το προβάδισμα, καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και ήταν μια ψυχολογική νίκη για εμάς, διότι έχουμε στόχο τα Play-Off».

Για το παιχνίδι με το Περιστέρι:

«Πιστεύω πως αν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο όπως με τα Χανιά, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Είναι επίσης ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, ενόψει Play-Off και νομίζω πως θα δώσουμε το 100% για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Για το αν πιστεύει πως η νίκη με τα Χανιά ήταν μια… νίκη-κλειδί για την είσοδο του ΠΑΟΚ στα Play-Off:

«Ναι, ήταν τρεις πόντοι που χρειαζόμασταν. Τώρα μένουν τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος που πρέπει να πάρουμε όσες νίκες μπορούμε, για να έχουμε και μια καλή διασταύρωση στα Play-Off και όχι απλά να περάσουμε».

Για την κλήση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Τζωρτζάτου στην Εθνική ομάδα:

«Είναι μια τεράστια διάκριση για αυτόν, είμαι πολύ περήφανος, είναι πολύ καλό να παίζει στην Εθνική ομάδα. Ανεβάζει επίσης το πρεστίζ της ομάδας, όταν έχουμε παίκτες που αγωνίζονται στις Εθνικές τους ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν και ελπίζω τα καλύτερα σε αυτόν για το μέλλον και να έχει και άλλες κλήσεις από την εθνική ομάδα».

Ο Άρια Σολεϊμάνιπακ κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο στο Ποσειδώνιο λέγοντας:

«Θα ήταν ωραίο να έρθουν να μας στηρίξουν. Παίζουμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, θα παλέψουμε για τη νίκη και σίγουρα ο κόσμος αναμένεται να δει ένα όμορφο παιχνίδι».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!