«Στον ΠΑΟΚ το Καυτανζόγλειο»

Για το θέμα της μετακόμισης του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σε περίπτωση που προχωρήσουν άμεσα τα έργα κατασκευής της Νέας Τούμπας, το INPAOK επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου, Απόστολο Μητιντζή.

Ο κ. Μητιντζής τόνισε πως άπαντες στο Καυτανζόγλειο είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τον Δικέφαλο, αναφέρθηκε στα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν, αναλύοντας όλα τα δεδομένα που υπάρχουν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο INPAOK:

«Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για οριστική μετακόμιση, παρ’ όλα αυτά προετοιμαζόμαστε για να είναι ο ΠΑΟΚ καλυμμένος. Για το λόγο αυτό, έχουμε δώσει στον ΠΑΟΚ το παραχωρητήριο για την επόμενη χρονιά, προκειμένου να μπορέσει να το δηλώσει στην UEFA αλλά και τη Super League».

Για τα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις της UEFA:

«Οι παρεμβάσεις δεν θα είναι εκτεταμένες και νομίζω θα είναι σύντομα έτοιμες. Βέβαια, υπάρχουν παρεμβάσεις που ίδιος ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να γίνουν, στο χώρο των δημοσιογράφων αλλά και τα αποδυτήρια.

Θα τοποθετηθούν μηχανήματα για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και επιπλέον χώρο για τις κάμερες. Κάποια έργα είναι απαραίτητα να γίνουν για τα προκριματικά του Champions League κάποια αλλά όχι, θέλουμε όμως όλα να είναι στην εντέλεια!»

Για τη διάρκεια του παραχωρητηρίου:

«Σίγουρα θα είναι για την επόμενη σεζόν και το δώσαμε για να μπορέσει να δηλωθεί από τον ΠΑΟΚ σε UEFA και Super League όπως προείπα, αν και εφόσον μετακομίσει. Βέβαια το όνομα του Καυτανζογλείου υπάρχει ήδη στη λίστα του ΠΑΟΚ, καθώς το έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα. Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά το πότε αυτό θα γίνει, είναι απόφαση της ομάδας».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!