Χοντρά ψέματα Ολυμπιακού

Κατηγορηματικά διαψεύδονται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσα ανέφερε ο Καραπαπάς περί δήθεν επιθυμίας του Ολυμπιακού να συνεχιστεί το ματς. Ήταν φανερό άλλωστε και on camera ότι επιδίωκε με κάθε τρόπο τη διακοπή.

Μιλάμε για χοντρά ερυθρόλευκα ψέματα για πολλοστή φορά…

Πέρυσι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, οι ερυθρόλευκοι είχαν στήσει το θέατρο με τον Γκαρθία, οπότε σηκώθηκαν και έφυγαν από το γήπεδο μόνοι τους και μετά ο Αρετόπουλος τους κάλυψε στο φύλλο αγώνα και «καθάρισε» τον ΠΑΟΚ.

Με ξένο διαιτητή όμως δεν μπορούσαν να φύγουν όποτε ήθελαν κι ας ήταν έκρυθμη η κατάσταση στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Πειραιά πάντως το πάλεψε όπως μπορούσε για να πάρει το ματς στα χαρτιά, παρότι στο δεύτερο ημίχρονο προηγούνταν κιόλας με 1-0.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να συνεχιστεί το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι ξεκαθαρίζουν πως από τον Ολυμπιακό είχαν εκφράσει την επιθυμία από το ημίχρονο να αποχωρήσουν από το γήπεδο, ενώ μετά τη διακοπή έλεγαν πως οι παίκτες δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν και άρα να συνεχιστεί το ματς.

Εξάλλου, και μετά την οριστική απόφαση διακοπής ο Καραπαπάς προκαλώντας, έστελνε φιλάκια στον κόσμο (δείτε εδώ σχετικό θέμα), πανηγυρίζοντας για το αποτέλεσμα που ήθελε να πάρει ο Ολυμπιακός χωρίς να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Όλα αυτά βεβαίως καταγγέλλονται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατόπιν εορτής κι ενώ είχαν επιτρέψει στον Καραπαπά να σουλατσάρει στο γήπεδο, δίπλα στον διαιτητή (!) και δείχνοντας με χειρονομίες στους υπεύθυνους και παρατηρητές της Λίγκας ότι το ματς πρέπει να διακοπεί, λόγω της παρουσίας 200 φιλάθλων στις εξέδρες…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!