Αχ βρε Βιεϊρίνια…

Μόνο οι αφελείς μπορούσαν να πιστέψουν ότι οι αντίπαλοι του Δικεφάλου, έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι το πρωτάθλημα θα έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Οι απόπειρες τους μέχρι τώρα, έπεσαν στο κενό. Η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στους αγωνιστικούς χώρους, αποδείχθηκε ικανή να του δώσει τη δυνατότητα να κερδίζει όχι μόνο τις παράξενες διαιτησίες (τοποθετούμαι με τακτ όπως αντιλαμβάνεστε) αλλά πολλές φορές και το αδικαιολόγητο πάθος των αντιπάλων του.

Κι αν μπορώ να δικαιολογήσω το πάθος των ομάδων να κερδίσουν τον αήττητο ΠΑΟΚ (ειλικρινά δέχομαι ότι πλέον αποτελεί στόχο για ολους να δοξαστούν κερδίζοντας την ομάδα του Λουτσέσκου), δεν μπορώ να δεχθώ τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Δικέφαλο, ο Τσαμούρης και ο Κωνστάντιος. Γίναμε σε ένα ακόμα παιχνίδι, μάρτυρες μιας κωμικής σε βάρος του ΠΑΟΚ διαιτησίας.

Η καλοκαιρινή εκκαθάριση που επιχειρήθηκε στους πίνακες διαιτησίας, δεν ήταν αρκετή για να απαλλαγεί το ποδόσφαιρο από ανίκανους ή φοβισμένους διαιτητές. Το πρόβλημα παραμένει και θεωρώ πως την επόμενη περίοδο θα είναι ακόμα πιο έντονο αν δεν ληφθούν σοβαρά μέτρα. Δεν είναι μόνο θέμα της ΕΠΟ, είναι και θέμα της πολιτείας.

Η διαλεύκανση της υπόθεσης Τζήλου, με τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία φυσικών και ηθικών αυτουργών, θα αποτελέσει ένα σοβαρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Επίσης μια νέα εκκαθάριση στους πίνακες των διαιτητών θα μας απαλλάξει από κάτι τύπους σαν τον Τσαμούρη και τον βοηθό του από την Εύβοια…

Επεσήμανα πολλές φορές το τελευταίο διάστημα πως, ο ΠΑΟΚ οδεύει προς την κατάκτηση του πιο ανδρικού πρωταθλήματος στην ιστορία. Το… έργο που είδαμε στο Αγρίνιο, επιβεβαίωσε την άποψη που εκφράζω.

Διαβάστε ολόκληρο το blog του Κώστα Βασιλόπουλου ΕΔΩ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!