Ένσταση Παναθηναϊκού για το ντέρμπι!

Ένσταση για αντικανονική διακοπή του, επεισοδιακού, ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κατέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης (19/3) ο Παναθηναϊκός, ζητώντας ουσιαστικά να συνεχιστεί το παιχνίδι από το σημείο που διακόπηκε την περασμένη Κυριακή (17/3).

Με αυτή την ένσταση  οι πράσινοι υποστηρίζουν ότι το ντέρμπι μπορούσε να συνεχιστεί και δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για να προχωρήσει ο διαιτητής σε αυτή την… έσχατη λύση.

Συγκεκριμένα, ενημέρωσαν επισήμως ότι «ο Παναθηναϊκός, βάσει των ισχυόντων κανονισμών και της εκπεφρασμένης άποψης όλων των φορέων ότι οι αγώνες πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν στα γήπεδα, κατέθεσε προ ολίγου ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα με τον ΟΣΦΠ, ούτως ώστε ο αγώνας να συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη».

Οι «πράσινοι» πήραν την οριστική απόφαση για την κατάθεση της ένστασης έχοντας διαθέσιμα όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα που θα δίνουν κάποιες πιθανότητες επιτυχίας.

Σε αυτά εμπεριέχονται: το φύλλο αγώνα, η έκθεση της αστυνομίας, η εκκένωση του γηπέδου δίχως να υπάρχει σχετική απαίτηση από το διαιτητή, η μη τήρηση του χρονικού διαστήματος της μίας ώρας για να διαπιστωθεί εάν το ματς μπορούσε όντως να ξαναρχίσει, όπως ορίζει ο ΚΑΠ και γενικώς όλες οι παράμετροι που έχουν νομικό «πάτημα».

Σύμφωνα με το άρθρο 23 του ΚΑΠ, η ένσταση έπρεπε να κατατεθεί μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που έγινε ο αγώνας, η οποία δεν υπολογίζεται, συνεπώς η προθεσμία έληγε σήμερα και έγινε με υπόμνημα στο οποίο να αναφέρονται συγκεκριμένα οι λόγοι υποβολής τους και με συστημένη επιστολή ή με αποδεικτικό επίδοσης.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!