«Ιδού το μέλλον του ΠΑΟΚ!»

Ο προπονητής της ομάδας των νεανίδων του ΠΑΟΚ, Βασίλης Μασλαρινός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Δικεφάλου με τον Παναθλητικό και τη νίκη που ανέδειξε τις «ασπρόμαυρες» πρωταθλήτριες

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου:

«Χαρούμενη στιγμή η κατάκτηση. Είναι η επιβράβευση όλων των προσπαθειών, όχι μόνο φέτος, αλλά μιας συνολικής φιλοσοφίας, που φέρνει σωστά αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό, καθώς υπάρχουν παιδιά από κάτω που έχουν επίσης ταλέντο».

Παίζει ρόλο η συμμετοχή κάποιων κοριτσιών και στην πρώτη ομάδα;

«Είναι ο βασικός λόγος που τα παιδιά αντιμετωπίζουν έτσι τα παιχνίδια, δηλαδή χωρίς άγχος και με μια παραπάνω έμπειρα. Δεν είναι μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να εντάξει παίκτριες στην Α1, και να έχει έναν κορμό που συμμετέχει σε μεγάλα παιχνίδια. Αυτά τα κορίτσια είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ».

O τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του γυναικείου μπάσκετ του Δικεφάλου, Θεόδωρος Πολυμένης δήλωσε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Πετύχαμε κάτι που είναι δουλειά χρόνων. Εμείς στηρίζουμε το τμήμα, συνεχίζουμε την παράδοση που θέλει τα τμήματα υποδομής να παίρνουν πρωταθλήματα. Επόμενος στόχος το πανελλήνιο, κάτι που μας στέρησε πέρσι λόγω τραυματισμών και ατυχιών.

Για το μέλλον:

«Δείχνουν την δουλειά συνεχώς, και με την συμμετοχή στην πρώτη ομάδα, με πρωταγωνιστικό ρόλο. Και ο Μασλαρινός με όλο το σταφ, δουλεύουν ώστε να προχωρήσουν οι παίκτριες και να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα».

Για την κόντρα με τον Παναθλητικό:

«Τα όσα έγιναν με τον Παναθλητικό δεν μας ενδιαφέρουν πλέον, αφήνουμε το παρελθόν και κοιτάμε το παρόν και το μέλλον».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!