«Υπόσχομαι περισσότερη βελτίωση»

Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σάκης Ψάρρας, αμέσως μετά την ήττα του Δικεφάλου με 3-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», στεκόμενος στη μεγάλη βελτίωση που έχει δείξει η ομάδα του σε σχέση με αυτό που παρουσίαζε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός: 

«Νομίζω ότι ο όλος ο κόσμος είδε ότι υπήρχε μια διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα ανταγωνιστικό ματς, στο τρίτο σετ μπορούσαμε να κάνουμε το 2-1, καθώς ήμασταν αρκετά μπροστά. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό από το σημερινό παιχνίδι, την τεράστια βελτίωση που έχουμε δείξει από τον πρώτο γύρο μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε και να είστε σίγουροι πως μέχρι να έρθουν οι αγώνες που θα κρίνουν τίτλους θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος τους μήνες που κρίνονται οι τίτλοι: «Σε σχεδόν ένα μήνα από τώρα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Σήμερα ήμασταν ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι μέχρι το τρίτο σετ ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Προς το τέλος, κάποια δικά μας λάθη στο τρίτο σετ επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να κερδίσει και στο τέταρτο σετ να επικρατήσει εν τέλει».

Για το videocheck: «Θεωρώ ότι είναι πολύ σωστό που μπήκε. Το έχω μελετήσει όταν ήμουν στην Ιταλία, αλλά πρέπει να το εφαρμόζουμε σωστά. Δεν πρέπει να υπάρχουν επιλογές στη χρήση του. Ας πούμε ότι σήμερα ήταν δοκιμαστικό και δίνουμε μια περίοδο χάριτος στο να συνηθίσουν όλοι να πράξουν σωστά. Μπήκε σήμερα το video-check στη ζωή μας και από τη στιγμή που υπάρχει παντού πρέπει να το έχουμε κι εμείς».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στη συνέχεια: «Ο κόσμος έχει ήδη δει τρομερή βελτίωση, μια ανταγωνιστική ομάδα που παλεύει πόντο-πόντο και θα συνεχίσει να το βλέπει αυτό. Υπόσχομαι ακόμη περισσότερη βελτίωση από δω και πέρα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!