«Είναι πάντα ωραίο να τους νικάμε»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κούραση που εμφανίστηκε προς το τέλος του ντέρμπι.

Αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Πάντα είναι ωραίο να κερδίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι με αντιπαλότητα. Ξέρουμε πως το παιχνίδι αυτό σημαίνει πολλά και για τις δύο ομάδες. Ακόμη κι όταν οι δύο ομάδες δεν είναι κοντά στη βαθμολογία σε τέτοια παιχνίδια όλοι θέλουν κερδίσουν και παίζουν όσο πιο σκληρά μπορούν. Ξέραμε πως θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι λόγω και της επιθετικής άμυνας που παίζουν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το αν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να νικήσει ευκολότερα:

«Νομίζω πως ναι αλλά ποτέ δε ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένα παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά στοιχεία, η έδρα του αντιπάλου, το άγχος, κάποια λάθη που σου στερούν την ευκαιρία να σκοράρεις. Εμείς όμως κρατάμε τη νίκη καθώς ακόμη και με έναν πόντο θα ήταν αρκετή».

Για τη διαφορά των 12 πόντων που στο τέλος μειώθηκε:

«Είναι βέβαιο πως πολλοί από εμάς ήταν κουρασμένοι και δεν μπορούσαν να παίξουν στον ίδιο ρυθμό ως το τέλος. Ήταν σημαντικό για τον Άρη το ότι δεν παράτησε το παιχνίδι κι έβαλαν μερικά δύσκολα σουτ που έβαλαν στο παιχνίδι και το κοινό τους. Προφανώς ο κόσμος παίζει σημαντικό ρόλο σ΄ένα παιχνίδι. Ξέραμε όμως όπως είπα και πριν πως μια νίκη ακόμη και με ένα πόντο διαφορά θα ήταν αρκετή».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!