«Χρέος μας η ελευθερία της Ελλάδας»

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε από τους ομογενείς της Ρωσίας στη Μόσχα η επέτειος της 25ης Μαρτίου. Στη λαμπερή εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Έλληνας πρέσβης στη Μόσχα, ο πρόεδρος του Συλλόγου των Ελλήνων Μόσχας ενώ μήνυμα απηύθυνε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Κοινοτήτων Ρωσίας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Τη διοργάνωση της γιορτής στήριξε και η Ομοσπονδία ελληνικών κοινοτήτων Ρωσίας, ο επικεφαλής της οποίας Ιβάν Σαββίδης χαιρέτισε με μήνυμά του την επέτειο. «Οι ηρωικοί πρόγονοί μας έκαναν τα πάντα ώστε η Ελλάδα να ανακτήσει την ελευθερία της — τη βασική αξία που διαμορφώνει τη νοοτροπία μας και αποτελεί θεμέλιο του ελληνικού κράτους.

Χρέος μας είναι να διατηρήσουμε αυτήν την ελευθερία, να προστατεύσουμε την ιστορική μας πατρίδα από οποιαδήποτε μορφή εξάρτησης σε αυτήν την πολύπλοκη περίοδο για την Ελλάδα. Γι’ αυτό σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το δρόμο της δημιουργίας και της ενότητας με έναν ύψιστο στόχο — να εξασφαλίσουμε την επιτυχία και την ευημερία του ελληνικού λαού» τόνισε ο κ. Σαββίδης.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!