Εξελίξεις για τη Νέα Τούμπα

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις αναφορικά με την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς την Τετάρτη (20/3), πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνεδρίαση της κοινής ομάδας εργασίας μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των φορέων για την πορεία υλοποίησης του νέου γηπέδου.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (20.03) η δεύτερη συνεδρίαση της κοινής Ομάδας Εργασίας μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των φορέων για την πορεία υλοποίησης του νέου γηπέδου του Δικεφάλου.

Στην συνεδρίαση της ομάδας συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι της ομάδας μελέτης με επικεφαλής τον  Αρχιτέκτονα Πολεοδόμο, κ.Δούμα.

Στη συνάντηση οριστικοποιήθηκε  μετά την επεξεργασία των δεδομένων το προηγούμενο διάστημα για το όριο του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου και των παρεμβάσεων που απαιτούνται, το οποίο θα τεθεί προς έγκριση στα συμβούλια των  φορέων (Δήμος Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας) το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η έγκριση της πρότασης του ΕΧΣ από τα αρμόδια Συμβούλια αποτελεί σημαντικό  βήμα για την προέγκρισή του από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Με την λήψη της προέγκρισης ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου και των υπόλοιπων αναγκαίων αρχιτεκτονικών  μελετών.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!