Έχουν λυσσάξει με τον Μπουζούκη

Τα τελευταία χρόνια οι ισορροπίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει. Με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει πρωτόγνωρη οικονομική επιφάνεια.

Διαθέτει το πιο ακριβό και ποιοτικό ρόστερ, έχει τα πιο ακριβά συμβόλαια και κάνει τις πιο ακριβές μεταγραφές στην Ελλάδα.

Οι περισσότεροι αντίπαλοι στη χώρα μας δε θέλουν να το παραδεχτούν αυτό. Προτιμούν να ζουν στο δικό τους παράλληλο σύμπαν. Ζουν με τις μνήμες του παρελθόντος.

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Μπουζούκη (και όχι μόνο).

Όπως γράψαμε ξανά στο INPAOK είναι ένα καλός νεαρός ταλαντούχος παίκτης, τον οποίο έχει στα υπόψη του και ο ΠΑΟΚ. Το αν θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.

Στον Παναθηναϊκό όμως τρελαίνονται (ο κόσμος και τα ΜΜΕ) και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί ο Δικέφαλος να αγοράσει το ταλέντο τους! Έχουν λυσσάξει να λένε ότι αν είναι να πουληθεί καλύτερα να πάει στο εξωτερικό.

Δεν μπορούν να δεχτούν ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον έτη φωτός μπροστά τους και μπορεί να τους αγοράζει και να τους πουλάει!

Πέρυσι φαγώθηκαν οι πράσινοι να μην πουληθεί ο Μολέδο και ο Κουρμπέλης στον Δικέφαλο.

Ο Κουρμπέλης για την ακρίβεια παραχωρήθηκε τον Ιανουάριο στον ΠΑΟΚ (ο Παναθηναϊκός συμφώνησε στα χρήματα να τον δώσει), αλλά ο ίδιος αρνήθηκε την πρόταση του Δικέφαλου επειδή ο μάνατζέρ του τον έψησε ότι έχει πρόταση από τη Σαμπντόρια. Ένα χρόνο και κάτι μετά, ο Κουρμπέλης παίζει ακόμη στον Παναθηναϊκό και ο μάνατζέρ του ακόμη φέρνει δήθεν τεράστιες προτάσεις γι’ αυτόν από το εξωτερικό.

Και επειδή στον Παναθηναϊκό τους έχει μείνει «αμανάτι» ο Κουρμπέλης, τον έβγαλαν πάλι στο μεϊντάνι για πώληση, για να βάλουν κανένα φράγκο στα ταμεία τους. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε φιλολογικά τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά τελικά προτιμήθηκε να γίνει επένδυση στον Ίνγκασον στην άμυνα και στα χαφ πήρε Μίσιτς και Ολιβέιρα. Δανεικούς μεν, με οψιόν αγοράς δε…

Ο μάνατζερ του Κουρμπέλη, ο οποίος είναι… «persona non grata» στον ΠΑΟΚ, μοίρασε δεξιά και αριστερά τα σενάρια για νέο μπάσιμο του Δικέφαλου για τον παίκτη το οποίο δεν υφίσταται τη δεδομένη χρονική στιγμή.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!