Τι λειτούργησε υπέρ του Βαρέλα;

Μετά από ένα «μπρα ντε φερ» πολλών μηνών, φαίνεται ότι το σήριαλ με πρωταγωνιστές τον ΠΑΟΚ και τον Φερνάντο Βαρέλα θα έχει αίσιο τέλος. Μπορεί να μην έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, αλλά η ανανέωση του συμβολαίου των δυο πλευρών βρίσκεται προ των πυλών και του… Ιβάν Σαββίδη.

Ο 31χρονος στόπερ έχει ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, και το μόνο που απομένει είναι η έλευση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (όπως επίσης και του μάνατζερ του παίκτη) προκειμένου να πιστοποιηθεί και να αποτυπωθεί σε χαρτί η συμφωνία.

Η γενναία αύξηση των αποδοχών ήταν κάτι που επιζητούσε ο ποδοσφαιριστής και τελικά το κατάφερε με ατού, εκτός από την αγωνιστική του αξία, την γενικότερη συμπεριφορά του όλο αυτό το διάστημα. Ο Βαρέλα ήταν πλήρως συγκεντρωμένος στα ποδοσφαιρικά του καθήκοντα, ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε και ότι ποτέ δεν μπήκε σε συζητήσεις με άλλες ομάδες, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν σοβαρές προσεγγίσεις και προτάσεις.

Έτσι, το 7ψήφιο νούμερο που θα μπαίνει στον τραπεζικό του λογαριασμό κάθε χρόνο, θα αποτελεί και μια επιβράβευση για τη στάση που κράτησε μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!