inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

Η εξομολόγηση του Πασχαλάκη

Όσα είπε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
30.03.2019 17:48
Share
SHARE

Την δική του εξομολόγηση έκανε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά και την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάστασή του: «Δόξα Τω Θεώ έχουμε την υγειά μας κι εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα. Οι τραυματίες σιγά – σιγά επανέρχονται κι ευελπιστώ να είμαστε μέχρι το τέλος της χρονιάς έτσι»

Για την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα: «Κάτι μαγικό είναι το ν’ αντιπροσωπεύεις τη χώρα σου. Δεν αντιπροσωπεύεις μόνον την οικογένειά σου, τους οπαδούς της ομάδας σου, αντιπροσωπεύεις έντεκα εκατομμύρια λαό κι αυτό σου δίνει περισσότερες ευθύνες. Πάρα πολύ ευχαριστημένος, πάρα πολύ χαρούμενος που πήραμε το ‘Χ’ στη Βοσνία, αν και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος».

Για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν: «Εντάξει, τα περισσότερα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα έχουν κάνει μια μίνι προετοιμασία ώστε να έτοιμα για την Ξάνθη. Οι διεθνείς που γυρίσαμε από τις Εθνικές σιγά – σιγά εντάσσονται στην ομάδα.

Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στον αγώνα με την Ξάνθη. Και νομίζω ότι μέχρι αύριο (σ.σ. Σάββατο) θα το έχουμε κάνει στο 100%. Σήμερα (σ.σ. χτες) ήταν μια πάρα πολύ σημαντική ημέρα. Κάναμε κάποια πράγματα που μας ζήτησε ο προπονητής στο τακτικό κομμάτι και θεωρώ πως θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το κυριακάτικο ματς».

Για τις αντιδράσεις που βγάζει ο ΠΑΟΚ: «Έχει καταφέρει αυτή η ομάδα να παίζει πολύ έξυπνα, να παίρνει αποτελέσματα όπως εκείνη τα θέλει κι αυτό δείχνει χαρακτήρα, δείχνει ένα επίπεδο πολύ υψηλότερο από τις υπόλοιπες ομάδες. Κι είμαι χαρούμενος γιατί η δουλειά που γίνεται εδώ μέσα βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν στραβώσει αρκετά αποτελέσματα φέτος κι έχουμε δείξει χαρακτήρα, ‘μέταλλο’ σε πολλά από αυτά.

Αυτή η ανατροπή στον Παναιτωλικό θεωρώ πως θα μας κάνει δυνατότερους και πολύ πιο έτοιμους στη συνέχεια. Ήταν καλό που δεχτήκαμε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έτσι ώστε να ξυπνήσουμε».

Για τον Βιεϊρίνια: «Συμπαίκτης, προπονητής, είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στον οργανισμό. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε να πάρουμε πράγματα από τον Αντρέ. Παρόλα αυτά είναι ένας χαρακτήρας πάρα πολύ ταπεινός. Δεν έχει δείξει δείγματα ότι έχει … ‘ψωνιστεί’ γιατί πολλοί στη θέση του θα το είχαν … ‘χάσει’. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει πάρα πολύ καλές βάσεις, επειδή τον ξέρω κι είμαστε φίλοι.

Έχει πολύ καλές βάσεις, έχει την οικογένειά του που τον αγαπά και τον στηρίζει σε οτιδήποτε κι αν κάνει και πραγματικά είναι και πολύ καλός χαρακτήρας και πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής όπως γνωρίζετε πολύ καλά κι εσείς, δε χρειάζεται να σας πω περαιτέρω πράγματα. Έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του σε πάρα πολλά παιχνίδια φέτος. Είναι κομβικός για τον ΠΑΟΚ έχει χαρίσει πολλούς βαθμούς κι έχω πει πάρα πολλές φορές καλά λόγια για τον Αντρέ και πραγματικά του αξίζουν».

Για την Ξάνθη: «Μας δίνει επιπλέον κίνητρο το να βρισκόμαστε όπου και να πάμε με τον κόσμο δίπλα μας. Είναι πραγματικά μαγικό να βρίσκεσαι σε κάθε γήπεδο που πηγαίνεις και να σε υποστηρίζουν οι φίλαθλοί σου. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε ν’ανταποδίδουμε αυτήν την εμπιστοσύνη, αυτήν την προσδοκία και να τους δίνουμε κάθε εβδομάδα χαρά. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο να στηρίζει την ομάδα και μόνον αυτό. Και πάνω σ’ αυτό θέλω να πω πως θέλει ιδιαίτερη προσοχή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Να είναι οι φίλαθλοί μας όπως ήταν μέχρι στιγμής και να μπορέσουμε να καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να μην υπάρξει κάποιο συμβάν, είτε βρίσκεται από τη δική μας την πλευρά είτε βρίσκεται από άλλη πλευρά που θέλει να κάνει κακό στην ομάδα. Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα, να προστατέψουμε τον οργανισμό κι αυτό θα κάνει χαρούμενους όλους τους φιλάθλους της ομάδας».

Για το πρωτάθλημα: «Μπορώ να πω ότι έτσι όπως έχουμε διαχειριστεί όλη τη χρονιά δεν έχουμε κάτσει ούτε δευτερόλεπτο να σκεφτούμε πώς θα είναι όλο αυτό στο τέλος της. Αλλά εντάξει να σας πω από την πλευρά μου ότι … δε θέλω να τελειώσει αυτή η χρονιά, δε θ’ αρέσει σε πολλούς αυτό (σ.σ. χαμογελάει), θα ήθελα να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Το ζούμε όλοι μαζί, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σ’ αυτό το σημείο και αν θα μπορούσαμε να είχαμε κι άλλα παιχνίδια γιατί όχι;»

Για το αήττητο του ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν πάρα πολύ μακρινό γιατί αυτά που βλέπουμε εμείς καθημερινά από τα παιδιά, κάνουν πράγματα απίστευτα. Έχει ‘δέσει’ η ομάδα και από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στον σύλλογο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνουμε και στην ποιότητα των παικτών.

Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που έχουμε κι έναν προπονητή που μας έχει προσγειωμένους και πραγματικά είναι μια συλλογική προσπάθεια, μια ομαδική δουλειά που όταν είσαι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό συγκεντρωμένος και στη ζωή σου αλλά και στο παιχνίδι δείχνει ότι κάτι μπορεί να κάνεις στο τέλος».

Για τις εντυπώσεις του από την Ξάνθη: «Θα πάμε όπως πρέπει. Είναι επικίνδυνη ομάδα, έχει ‘κόψει’ βαθμούς κι από τον Ολυμπιακό. Ο κόουτς ξέρει αυτήν την ομάδα καλύτερα από όλους. Έχει βιώσει πάρα πολλά και ξέρει πώς μπορούμε να παραταχθούμε όσο πιο έτοιμοι για να κερδίσουμε αυτόν τον αντίπαλο.

Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ακόμη και στο Κύπελλο, με ομάδα Β’ Εθνικής να παίξεις, αν δεν είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος, να βγεις έξω να παίξεις το ποδόσφαιρο που ξέρεις δεν περνάς εύκολο απόγευμα. Ευελπιστώ να είμαστε στο 100% όλοι, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο και να έχουμε μια ομαδική δουλειά όπως και στους προηγούμενους αγώνες και να καταφέρουμε να κερδίσουμε, που η αξία είναι στο τέλος οι τρεις βαθμοί».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Τα λιγότερα λάθη … Έχει δείξει το ποδόσφαιρο ότι όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη κερδίζει. Και φυσικά στον επιθετικό μας προσανατολισμό. Πρέπει να πάμε κι από τα πρώτα λεπτά να πιέσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ και δεν αφήνουμε χώρο σε καμία ομάδα να κάνει παιχνίδι από πίσω».

Ποδόσφαιρο

Το Μπράιτον-Βόλφσμπουργκ ήταν… ΠΑΟΚτσήδικο

Μάνος Τσαλγατίδης
09.08.2025 23:33

Ο Ζαφείρης στα καλύτερα του: Σκόραρε ξανά με τη Σλάβια (video)

Μάνος Τσαλγατίδης
09.08.2025 22:39

Η πρόταση που δεν ξανάγινε και η στάση του Ζαφείρη

Μάνος Τσαλγατίδης
09.08.2025 22:34

Ξεκίνησε η επιχείρηση πρόκριση για τον ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
09.08.2025 22:03

Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ-Ζαφείρη

Μάνος Τσαλγατίδης
09.08.2025 22:04

Για την πρώτη νίκη στην Αυστρία

Πάνος Γεωργογιάννης
09.08.2025 21:22

Μπάσκετ

Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σερβία η Εθνική (video)

Γιάννης Σωτηρίου
09.08.2025 23:05

Γεμίζει το Παλατάκι για την Εθνική

Γιάννης Σωτηρίου
09.08.2025 17:23

Η Ντέρμπι σε ρυθμούς προετοιμασίας: Οι μεταγραφές και τα φιλικά

Όλγα Χιονίδου
09.08.2025 10:14

Δυνατό «τεστ» για την Εθνική Ελλάδας

Γιάννης Σωτηρίου
09.08.2025 09:42

Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική Παίδων από την Λετονία

Γιάννης Σωτηρίου
08.08.2025 22:07

Τότε έρχονται οι Αμερικάνοι!

Όλγα Χιονίδου
08.08.2025 17:04

Αντίπαλοι

H τραγωδία πίσω από τον Ντίντι Κιούμπαουερ

Θόδωρος Χαστάς
08.08.2025 20:51

Δοκιμασία για την Βόλφσμπεργκερ πριν την ρεβάνς

Πάνος Γεωργογιάννης
08.08.2025 18:37

Από τον Ολυμπιακό στην Αλμπαθέτε ο Μπεντακόρ

Γιάννης Σωτηρίου
08.08.2025 16:17

Εντός έδρας διασυρμός της Αράζ από την Ομόνοια

Θόδωρος Χαστάς
08.08.2025 08:52

Η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία στη Λεμεσό

Πάνος Γεωργογιάννης
07.08.2025 21:35

Οι «11» της Βόλφσμπεργκερ

Γιάννης Σωτηρίου
07.08.2025 20:06
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

O Tζόλης και το κάρφωμα της σημαίας
09.08.2025 23:57
Το Μπράιτον-Βόλφσμπουργκ ήταν… ΠΑΟΚτσήδικο
09.08.2025 23:33
Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σερβία η Εθνική (video)
09.08.2025 23:05
Ο Ζαφείρης στα καλύτερα του: Σκόραρε ξανά με τη Σλάβια (video)
09.08.2025 22:39
Η πρόταση που δεν ξανάγινε και η στάση του Ζαφείρη
09.08.2025 22:34

Blogger

ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Μουδιασμένος ΠΑΟΚ, εντός, εκτός και επί τα αυτά…

Θόδωρος Χαστάς
08.08.2025 15:00
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Το ταμείο της προετοιμασίας και το συμβόλαιο που του αξίζει!

Μάνος Τσαλγατίδης
28.07.2025 08:28
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Η απόλαυση του… χορού στη βροχή

Μάνος Τσαλγατίδης
24.07.2025 23:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ενωμένοι για τα επόμενα 100 χρόνια δόξας του ΠΑΟΚ!

Κώστας Βασιλόπουλος
24.07.2025 14:22
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Μιλάμε για μετάλλαξη

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
22.07.2025 00:51
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση

Μάνος Τσαλγατίδης
20.07.2025 22:39

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?