«Ο Νάσος αγαπούσε πολύ τον ΠΑΟΚ»

Στους εκπροσώπους του τύπου μίλησε ο πατέρας του αδικοχαμένου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντινού και συγκίνησε ακόμα μια φορά, μετά τον δική για την δολοφονία του παιδιού του.

Σε δηλώσεις του, μίλησε για την αγάπη του Νάσου για τον Δικέφαλο, για τους υπεύθυνους, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε δημόσια και τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά, τα όσα ειπώθηκαν: 

«Ο Νάσος αγαπούσε πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ, ήταν ποδοσφαιριστής από τα 7 του χρόνια και ανήκε στην τοπική ομάδα της Πάφου. Ήταν άριστος φοιτητής, αποφοιτούσε στις 31 Μαϊου (σ.σ. λίγες ημέρες μετά το αιματηρό επεισόδιο), αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν τον άφησαν να χαρεί. Ούτε ακόμα και την αγαπημένη του ομάδα, είχε έρθει εδώ για δουλειά και το συνδύασε με το να πάει στο γήπεδο και να δει τον ΠΑΟΚ».

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι λίγο πράγμα να στέκονται δίπλα σου οι άνθρωποι που σκότωσαν το παιδί σου και δεν ξέρω αν κάποιος γονιός θα μπορούσε να το αντέξει αυτό. Ελπίζω στη δικαίωση της ψυχής του παιδιού μου. Δεν θέλω να εκδικηθώ κάποιον, απλά είναι κρίμα να χάνονται τόσο νέα παιδιά χωρίς λόγο. Γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι -δεν ξέρω πώς να τους χαρακτηρίσω- να καταδιώκουν παιδιά αγνά, παιδιά που έρχονται από άλλες χώρες χωρίς καν να ξέρουν τι συμβαίνει και στο τέλος να τα χάνουμε με τέτοιον τρόπο».

«Ευχαριστώ» σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη

Αισθάνθηκε, μάλιστα, την ανάγκη να ευχαριστήσει «δημοσίως τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ» που «έκανε τα πάντα» και προσωπικά τον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίον, όπως είπε, έχει συναντήσει μία φορά. «Μας έχει βοηθήσει γενικά πάρα μα πάρα πολύ, μακάρι ο Θεός να τον έχει καλά εκεί που βρίσκεται», τόνισε χαρακτηριστικά.

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!