«Κάθε χρόνο και καλύτερα!»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΣ ΠΑΟΚ, Άκης Μπεκιάρης, μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου, για τα αποτελέσματα από την «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ», ευχαριστώντας τους δημοσιογράφους που βοήθησαν, να προβληθεί όσο γίνεται περισσότερο το γεγονός, τον κόσμο του Δικεφάλου, αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο, ενώ τόνισε πως σκοπός του ΑΣ είναι το συγκεκριμένο γεγονός, που θα συνδυάζεται με τα γενέθλια των «ασπρόμαυρων», να πηγαίνει κάθε χρόνο και καλύτερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μπεκιάρης:

«Ο ενιαίος και αδιαίρετος ΠΑΟΚ στα πλαίσια του εορτασμού για την ίδρυση του που είναι στις 12 Απριλίου βάσει του καταστατικού, διοργάνωσε και φέτος την Ημέρα ΠΑΟΚ. Σπάσαμε το φράγμα των 100 τόνων και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Είναι ένα ρεκόρ που πέτυχε όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΤΑΠ, ΑΣ)! Την επόμενη χρονιά θα πάμε ακόμη καλύτερα, αν και εφόσον χρειαστεί και πάλι να βοηθήσουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Ήταν σημαντική η βοήθεια τόσο του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά κυρίως πολύτιμη ήταν η στήριξη του απλού κόσμου που βρέθηκε εκεί από νωρίς το πρωί.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το INPAOK.com που στήριξε την εκδήλωση ως χορηγός επικοινωνίας. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέσα ενημέρωσης για την άριστη συνεργασία την οποία έχουμε. Πιστεύω πως έχουμε προοδεύσει πολύ τα τελευταία χρόνια, χωρίς να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας. Έχουμε εκμηδενίσει ή τουλάχιστον ελαχιστοποιήσει ανεύθυνες σελίδες που παρουσιάζονταν ως σελίδες τμημάτων του ΠΑΟΚ, που άσχετα με τα κίνητρα τους που μπορεί να ήταν ευγενικά, παρείχαν πολλές φορές ανεύθυνες και πολλές φορές επιζήμιες πληροφορίες. Παρακολουθούμε πάντα το συγκεκριμένο γεγονός. Θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η άψογη συνεργασία και σκεφτόμαστε ήδη νέες καινοτομίες, όπως μία από αυτές που καθιερώθηκε φέτος και αφορούσε τη media day που έδινε τη δυνατότητα στους δημοσιογράφους να έρθουν κοντά με τους αθλητές, χωρίς να υπάρχει διασπορά λανθασμένων ειδήσεων και εντυπώσεων. Πέρσι, στο Final-4 του κυπέλλου από κοινού είχαν γίνει κάποιες κινήσεις οι οποίες βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου και πέρασαν προς τα έξω».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!