Εξωτερικό καλεί Μάνταλο και Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και η Μίλαν.

Η ιταλική ομάδα παρακολουθεί τον Αφρικανό μέσο συχνά και το αποδεικνύει, στέλνοντας στο Copa Africa δικό της άτομο, θέλοντας να τον τσεκάρουν ακόμη μία φορά, με την φανέλα της Γουινέας, όπως μεταφέρει αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα.

Ο λόγος, για τον οποίο τον παρακολουθεί η Μίλαν, δεν αφορά κάποια αμφισβήτηση για την αξία του, αλλά κυρίως το ύψος της προσφοράς, καθώς ο Ολυμπιακός επιθυμεί ένα εξωπραγματικό ποσό περίπου στα 15 εκ. ευρώ!

Εν τω μεταξύ και ο Πέτρος Μάνταλος παρακολουθείται από ομάδες του εξωτερικού σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ».

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό να βρίσκει ξανά τον ρυθμό του, υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ, με αποτέλεσμα να βλέπει τις αγγλικές «σειρήνες» να επανέρχονται, αφού ομάδες από το Νησί παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Το περασμένο καλοκαίρι, άλλωστε, η προσφορά της Ουέστ Μπρόμιτς δεν είχε γίνει αποδεκτή, με το ενδιαφέρον αυτή την φορά να μην ξεκαθαρίζεται, αν προέρχεται από την ίδια ομάδα ή άλλη. Σε κάθε περίπτωση, δεν αποκλείεται ξανά από την Αγγλία να υπάρξουν εξελίξεις για τον αρχηγό της ένωσης.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!