Ολυμπιακός, ο πιο ευννοημένος

Μπορεί η ομάδα του Πειραιά και τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ να ισχυρίζονται πως η «εξυγίανση»… πολεμάει τον Ολυμπιακό, ωστόσο η πραγματικότητα τους διαψεύδει κατηγορηματικά και με εκκωφαντικό τρόπο.

Ο Ολυμπιακός επίσημα, ανεπίσημα και σε κάθε περίπτωση μέσω του μιντιακού στρατού που έχει δημιουργήσει ως εμπροσθοφυλακή, λοιδορεί σε ημερήσια διάταξη την «εξυγίανση», όπως τη χαρακτηρίζει υποτιμητικά επειδή καθάρισε το 100-0, τη μετάβαση από το προηγούμενο σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς που στήριζε επειδή τον υποστήριζε, με την περίοδο που το ποδόσφαιρο υπό την επιτήρηση της FIFA και της UEFA επιχειρεί να επανέλθει την κανονικότητα.

Δε θα ήταν υπερβολή, με αφορμή τη χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αν υποστηρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός παραμένει ο μεγάλος ευνοούμενος (και) στα χρόνια της «εξυγίανσης» απολαμβάνοντας τα αγαθά της σημερινής κατάστασης.

Θα γίνω πιο συγκεκριμένος: Στα χρόνια της «εξυγίανσης» δικάζουν τακτικοί δικαστές και όχι δικηγόροι όπως συνέβαινε στα χρόνια του «συστήματος».

Με άλλα λόγια στα χρόνια της εξυγίανσης ο καθένας μπορεί να βρει το δίκιο του, όποιος κι αν είναι, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, που παρουσιάζεται ως πολέμιος του συστήματος είναι ο μόνιμα ευνοημένος των δικαστικών αποφάσεων που βγαίνουν από τα όργανα της «εξυγιαντικής» ΕΠΟ, που δήθεν τον πολεμά.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!