«Στις θέσεις σας για την απονομή»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από τον κόσμο της να προστατεύσει την Τούμπα από τις φθορές, αφού δεν θα είναι ο τελευταίος αγώνας εκεί (δείτε εδώ), αλλά και να παραμείνει στις θέσεις του κατά την απονομή προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας.

Παράλληλα, ο Δικέφαλος ζητάει από τους φίλους του να επιτρέψει στην ομάδα να περάσει μπροστά από όλες τις θύρες, προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όλους.

Άλλωστε, για όσους δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο, θα στηθεί γιγαντοοθόνη στο Λευκό Πύργο, από όπου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση αλλά και τη φιέστα (δείτε εδώ).

Μεταξύ άλλων οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν:

«Μετά το τέλος του αγώνα, στην περίπτωση του ευνοϊκού αποτελέσματος, παρακαλούμε τον κόσμο να παραμείνει στη θέση του, για να παρακολουθήσει το τελετουργικό της απονομής, για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας.

Οι στιγμές που θα ακολουθήσουν θα είναι μοναδικές και θα γραφτούν στην ιστορία. Ζητούμε από τον κόσμο να δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να περάσει μπροστά από όλες τις θύρες και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους φιλάθλους!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης θα τοποθετήσει γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο για όλους τους φιλάθλους που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο.

Παλεύουμε όλοι μαζί ένα χρόνο και η στιγμή της δικαίωσης είναι κοντά. Στηρίζουμε την ομάδα να πάρει την απαραίτητη νίκη, για να γιορτάσουμε με σεβασμό και συγκίνηση όλοι μαζί!»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!