«Η Περιφέρεια βάζει τη σφραγίδα της»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε το σχέδιο του ΠΑΟΚ για την κατασκευή της Νέας Τούμπας και ο περιφερειακός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Βασίλης Ανατολίτης χαρακτήρισε την απόφαση αυτή ιστορική.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Η σημερινή ιστορική απόφαση του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να παρέχει θετική ψήφο στην εκπόνηση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το νέο γήπεδο στη Τούμπα, αποτελεί ορόσημο στην ιστορία του “δικέφαλου” του Βορρά.

Λίγες μόνο ώρες πριν την στέψη του ΠΑΟΚ ως πρωταθλητή Ελλάδος για το 2019, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βάζει τη δική της σφραγίδα στην υλοποίηση ενός μεγαλόπνοου σχεδίου το οποίο συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση του αστικού ιστού και κατ’επέκταση στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Η κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες οπαδούς του αλλά τη Θεσσαλονίκη γενικότερα. Και αυτό γιατί η πόλη μας είχε δεκαετίες να δει την υλοποίηση ενός ανάλογου έργου με πολυεπίπεδη σημασία και πολλαπλασιαστικά οφέλη.

Αποτελούσε, λοιπόν, υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ως ενεργοί και υγιώς σκεπτόμενοι πολίτες, να σταθούμε δίπλα σε μια ιδιωτική πρωτοβουλία που φέρνει την ευρύτερη περιοχή της Τούμπας μπροστά σε μια νέα εποχή προόδου.

Η κατασκευή του νέου γηπέδου είναι ένα στοίχημα το οποίο πρέπει να κερδηθεί και θα κερδηθεί».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!