Τρομερό μήνυμα Κυριάκου! (pic)

Ο ΠΑΟΚ κλείνει σήμερα, Σάββατο (20/4) τα 93 χρόνια της περήφανης ιστορίας του και ο, υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος έστειλε τις δικές του, φορτισμένες ευχές στον Δικέφαλο!

Σε αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων πως τα σημερινά γενέθλια του συλλόγου είναι τα πρώτα της… επόμενης ζωής του.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει το ιδιαίτερο μήνυμα του Κυριάκου:

«Σου τυχε λοιπόν στα 93 αγαπημένε μου Σύλλογε. Να υπερισχύει το άσπρο του μαύρου. Η χαρά και η ελπίδα να είναι μεγαλύτερες από την πίκρα και την εσωστρέφεια. Η ταινία των 93ων σου χρόνων να είναι χαρούμενη, με happy end και όχι με δράμα και στενοχώρια. Σου αξίζει αγαπημένε μου Σύλλογε να θεωρείς τα σημερινά σου γενέθλια τα πρώτα της επόμενης ζωής σου… Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα. Σ´ευχαριστώ για τις στιγμές!».

View this post on Instagram

Σου τυχε λοιπόν στα 93 αγαπημένε μου Σύλλογε. Να υπερισχύει το άσπρο του μαύρου. Η χαρά και η ελπίδα να είναι μεγαλύτερες από την πίκρα και την εσωστρέφεια. Η ταινία των 93ων σου χρόνων να είναι χαρούμενη, με happy end και όχι με δράμα και στενοχώρια. Σου αξίζει αγαπημένε μου Σύλλογε να θεωρείς τα σημερινά σου γενέθλια τα πρώτα της επόμενης ζωής σου… Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα. Σ´ευχαριστώ για τις στιγμές! #PAOK #respect

A post shared by Κυριάκος Κυριάκος (@kyrkyr78) on


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!