Έπιασε πάτο…

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κατάσταση SOS! Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η ήττα από τον (με τον ενάμιση πόδι) πεσμένο Κολοσσό στο Παλατάκι ήταν το φυσιολογικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα έχει πάψει να λειτουργεί φυσιολογικά πολύ πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, λύση δεν έχει βρεθεί και αυτή τη στιγμή κανείς δεν γνωρίζει αν θα βγει η χρονιά.

Τι σημασία έχει να συζητάμε για τα αγωνιστικά ή για τα Play Off που έρχονται; Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει να αγωνιστεί γιατί πρέπει, όχι γιατί υπάρχει κάποιος ρεαλιστικός στόχος…

Τη στιγμή που οι άμεσοι αντίπαλοί του ενισχύονται, αυτός χάνει δύο παίκτες λόγω τραυματισμών (Τζόουνς-Χάτσερ) και δεν τους αντικαθιστά, άλλους δύο λόγω οφειλών (Χάτσερ-Γκάρετ) και δεν αποκλείεται να χάσει κι άλλους ως το φινάλε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, η είδηση της αποχής των δύο Αμερικανών έγινε συνήθεια, ενώ και η εικόνα του άδειου PAOK Sports Arena αν και δεν ήταν πρωτόγνωρη, έδειξε πως το τμήμα έχει πιάσει πάτο.

Είναι το ίδιο τμήμα που πριν από δύο μήνες έφτασε μια… ανάσα από την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε ως τον Μάρτιο στην Ευρώπη, όμως ήταν θέμα χρόνου να έρθει και η κατάρρευση.

Οι μεγάλες αστοχίες του καλοκαιριού από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν φέρει την ομάδα σε αδιέξοδο, με την ανησυχία για το τι θα συμβεί μετά το καλοκαίρι να μεγαλώνει.

Το να χάνεις με κάτω τα χέρια από μια ομάδα όπως ο Κολοσσός, είναι από μόνο του δείγμα παρακμής σε όλα τα επίπεδα. Και φυσικά, είναι προς τιμήν των παιδιών που συνεχίζουν να προπονούνται κάτω από δυσμενείς συνθήκες και θα πρέπει να τους αναγνωριστεί.

Η ευθύνη δεν είναι δική τους. Η ευθύνη είναι των ιθυνόντων του τμήματος και αφού εξηγήσουν προς τα που οδεύει η κατάσταση, θα πρέπει να βρουν τη λύση, γιατί η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ εκπέμπει SOS!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!