«Δεν θα τα παρατήσω!»

Συγκλονιστικές δηλώσεις παραχώρησε ο Φιλ Γκος μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν.

Αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε:

«Γνωρίζαμε ότι δεν θα είχαμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, όμως δεν είναι δικαιολογία αυτό. Εμείς προσπαθήσαμε ως το τέλος, κάναμε αυτό που μπορούσαμε και πρέπει να μείνουμε θετικοί για τη συνέχεια.

Το πιο σημαντικό είναι ότι κάνοντας μια αναδρομή στην καριέρα μου, πήρα μια απόφαση για μένα. Θέλω να συνεχίσω να προπονούμαι με την ομάδα ως το τέλος και να μην τα παρατήσω.

Και παρόλο που θα είχα κάθε δικαίωμα να σταματήσω αυτή τη στιγμή και να επιστρέψω στο σπίτι μου για να είμαι με τον γιο μου, αποφάσισα ότι δεν είναι σωστό για μένα σαν άνθρωπο να το κάνω αυτό.

Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και τη στιγμή που πίστευα ότι έχει τελειώσει η καριέρα μου, μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι.

Είχα πει ότι παρόλο που υπάρχει οικονομικό θέμα, έχω κάνει χρήματα στην καριέρα μου και δεδομένης της ευκαιρίας που πήρα από τον ΠΑΟΚ θεωρώ δίκαιο ότι πρέπει να συνεχίσω να παλεύω.

Δεν πίστευα ποτέ ότι η ομάδα θα βρεθεί σε αυτό το σημείο, είμαι απογοητευμένος απ το πως αντιμετωπίζεται η ομάδα, ξέρω ότι τέτοιες καταστάσεις δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Θέλω να με θυμούνται στον ΠΑΟΚ για το πως έπαιξα φορώντας αυτή τη φανέλα και όχι γιατί τα παράτησα. Ειδικά αν είναι η τελευταία μου χρόνια θέλω να με θυμούνται για το πως έπαιξα και όχι γιατί πήρα το αεροπλάνο και έφυγα».

Για την αποχή των Χάτσερ-Γκάρετ:

«Όπως είπα έχουν το δικαίωμα να μην παίξουν.  Αν είχα κι εγώ πολλά χρόνια μπροστά μου, μπορεί να έκανα το ίδιο. Απλά αυτή τη στιγμή η Ευρώπη πρέπει να δει το θέμα γενικά γιατί αυτό γίνεται σε πολλές ομάδες. Η κατάσταση σε κάθε παίκτη είναι διαφορετική, ο καθένας έχει δικαίωμα να πράξει όπως θέλει. Απλά για μένα, θέλω να είναι σωστός ο τρόπος που θα τελειώσω την καριέρα μου».

Για το αν μετάνιωσε που απέρριψε την πρόταση του NBA το καλοκαίρι:

«Όχι δεν μετανιώνω καθόλου! Ήμουν σίγουρος. Τόσα χρόνια δουλεύω σκληρά, είναι μεγάλη τιμή για μένα που ήρθα να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Αν δεν υπήρχε η πρόταση του ΠΑΟΚ, θα είχα σταματήσει το μπάσκετ. Απλά με στεναχωρεί η κατάσταση της ομάδας. Εύχομαι να βρεθεί ένας χρηματοδότης γιατί το αξίζει αυτή η ομάδα, αυτός ο κόσμος και αυτή η πόλη».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!