«Ο ΠΑΟΚ ήρθε με φόρα από το Κύπελλο»

Το δικό του σχόλιο για τον απολογισμό της τρομερής αυτής χρονιάς που έκανε η ομάδα της Κηφισιάς είχε την ευκαιρία να εκφράσει ο λίμπερο των «μπλε» της Αθήνας, Γιώργος Κάπελας, μετά τo αποκλεισμό της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε στον τελικό των play-offs.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης της Κηφισιάς στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ ήρθε με φόρα από το Κύπελλο που κατέκτησε και έπαιξε καλά χωρίς λάθη. Εμείς ήμασταν επηρεασμένοι από τη διακοπή που είχαμε για περίπου 10 μέρες, παίξαμε σε ένα γήπεδο που δεν ήταν η φυσική μας έδρα και αυτό σίγουρα επηρεάζει. Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και φυσικά κέρδισε δίκαια.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί παλεύαμε να σώσουμε τη χρονιά, φτάσαμε στο σημείο να παίξουμε στα ημιτελικά, πήγαμε να κάνουμε την υπέρβαση της υπέρβασης, αλλά για εμάς η σεζόν τελειώνει εδώ.

Το σχόλιό του για τον απολογισμό της χρονιάς: «Στον πρώτο γύρο είχαμε ξεκινήσει πολύ άσχημα και κάναμε τότε άλλα σχέδια. Στην πορεία παίξαμε καλύτερα, έγιναν κάποιες αλλαγές και ήρθαν κάποια αποτελέσματα που δίκαι φτάσαμε εκεί που φτάσαμε».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!